FORUMS

How to Lock and Protect Your Apps – XDA Xposed Tuesday

The smartphone revolution has passed. Everybody has mobile apps. Some of … more

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

SMS and phone calls not working either ways after installing Paranoid Android

3 posts
Thanks Meter: 0
 
By rh1006, Junior Member on 29th August 2014, 11:56 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi, first time poster here, I have a problem. I am completely unable to send/receive phone calls after I downloaded paranoid android, and I would really like to know how to fix this.
Images are attached, except for 2 of them (size limit)
I would attach a link to the reddit thread I made, but I can't until 10 posts.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-08-28-22-39-12.png
Views:	40
Size:	160.8 KB
ID:	2917348   Click image for larger version

Name:	1712217359.png
Views:	33
Size:	59.9 KB
ID:	2917351  
Attached Images
File Type: jpg _20140828_223022.JPG - [Click for QR Code] (19.1 KB, 27 views)
File Type: jpg _20140828_223035.JPG - [Click for QR Code] (28.4 KB, 25 views)
File Type: jpg _20140829_165358.JPG - [Click for QR Code] (221.6 KB, 25 views)
 
 
30th August 2014, 12:42 AM |#2  
Pirateghost's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 8,797
 
Donate to Me
More
What carrier/provider? Verified APNs and you aren't using LTE only data mode?

#stayparanoid
30th August 2014, 12:45 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Pirateghost

What carrier/provider? Verified APNs and you aren't using LTE only data mode?

#stayparanoid

My provider is Sprint. Not sure about APNs. I am not using LTE only data. Sprint data works, (3G and 4G) and so does WiFi.
30th August 2014, 03:11 AM |#4  
EvanA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,302
 
Donate to Me
More
Run a profile update from settings -> more -> mobile networks -> carrier settings
The Following User Says Thank You to EvanA For This Useful Post: [ View ]
30th August 2014, 03:16 AM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by EvanA

Run a profile update from settings -> more -> mobile networks -> carrier settings

It worked! Thank you very much!
30th August 2014, 03:26 AM |#6  
EvanA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,302
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rh1006

It worked! Thank you very much!

For future reference, if you are missing your phone number like that you need to update your profile. The profile contains the programming information for the network, similar to the info that GSM based networks store on the SIM card.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes