Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[SOLVED] Custom ringtones don't work

OP Donnie Sins

5th April 2014, 01:34 PM   |  #1  
Donnie Sins's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 582
 
1,121 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Hi all,

On my previous Galaxy S2 I've always used Zedge to download custom ringtones and notifications. I just did the same on my new Nexus, but when I set them for my ringtone, the sound won't play right when I got a message, and there comes up another sound.
I've tried other ringtones etc. from Zedge, but all of them give the same weird sound.
I've searched to the Q&A-section and on Google, but couldn't find anything. Somebody knows something?

Thanks in advance

BTW: I use everything stock.
Last edited by Toledo_JAB; 15th May 2014 at 06:41 PM. Reason: issue FIXED
6th April 2014, 12:54 PM   |  #2  
Donnie Sins's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 582
 
1,121 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Never mind. Reboot did the job.

Send from the Matrix
15th May 2014, 06:41 PM   |  #3  
Toledo_JAB's Avatar
Forum Moderator
Flag Toledo, Ohio
Thanks Meter: 2,344
 
2,740 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by Donnie Sins

Never mind. Reboot did the job.

Send from the Matrix

Title edited and thread closed.
The Following User Says Thank You to Toledo_JAB For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes