Post Reply

Strange Bluetooth Connectivity Issue

18th February 2014, 04:49 PM   |  #1  
afrojoc's Avatar
OP Senior Member
Flag Moore, OK
Thanks Meter: 107
 
657 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
I have a gogroove flexsmart x3 that i use for bluetooth streaming in my car. It originally pairs just fine. Now whats supposed to happen is after the original pairing has been done, it should automatically connect once i start my car again. However on my nexus 5 I have to press the "unpair" button and then resync the two devices again. (as in have my nexus 5 search for my flexsmart x3).

this has happened on stock and every custom rom i've tried so far. this issue doesn't occur on my galaxy s4 or iphone 4s.


If you can help me then thanks!
19th February 2014, 03:52 PM   |  #2  
afrojoc's Avatar
OP Senior Member
Flag Moore, OK
Thanks Meter: 107
 
657 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by afrojoc

I have a gogroove flexsmart x3 that i use for bluetooth streaming in my car. It originally pairs just fine. Now whats supposed to happen is after the original pairing has been done, it should automatically connect once i start my car again. However on my nexus 5 I have to press the "unpair" button and then resync the two devices again. (as in have my nexus 5 search for my flexsmart x3).

this has happened on stock and every custom rom i've tried so far. this issue doesn't occur on my galaxy s4 or iphone 4s.


If you can help me then thanks!

Still an issue.. meh. I may just get rid of this phone
19th February 2014, 03:56 PM   |  #3  
dia_naji's Avatar
Senior Member
Flag Buffalo, NY
Thanks Meter: 60
 
273 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by afrojoc

I have a gogroove flexsmart x3 that i use for bluetooth streaming in my car. It originally pairs just fine. Now whats supposed to happen is after the original pairing has been done, it should automatically connect once i start my car again. However on my nexus 5 I have to press the "unpair" button and then resync the two devices again. (as in have my nexus 5 search for my flexsmart x3).

this has happened on stock and every custom rom i've tried so far. this issue doesn't occur on my galaxy s4 or iphone 4s.


If you can help me then thanks!

Same exact issue happened to me. Can you provide us with some more information. Has the device been rooted ? Custom rom or custom kernel.
20th February 2014, 06:03 PM   |  #4  
afrojoc's Avatar
OP Senior Member
Flag Moore, OK
Thanks Meter: 107
 
657 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by dia_naji

Same exact issue happened to me. Can you provide us with some more information. Has the device been rooted ? Custom rom or custom kernel.

the problem is with my gogroove flexsmart. it no longer reconnects with my iphone either. sorry :/
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nexus 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank