Dropbox App Available on Windows Phone

The Dropbox app is well known and widely used. The application has finally landed on Windows Phone … more

aContact+++ Next Dialer

Ifyou have a dual SIM device and have problems with managing your two cards, you should check this dialer. … more

HTC Hima Photo Leaks Were Decoys

Reputable leaker EvLeaks confirms to us that he knows the photos of the HTC Hima circling the internet these … more

Custom Recovery For Note 3 Neo

Many forget that the Note 3 Neo is a big device and neat alternative to its expensive cousin. But it … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Swiftkey Issue

OP asd87

12th February 2014, 07:44 AM   |  #1  
asd87's Avatar
OP Senior Member
Flag Cleveland
Thanks Meter: 164
 
776 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Anyone else having issues with swiftkey staying at default? I know there was an issue when you reboot the phone, the keyboard would reset but, it happens when the screen is off or the phone goes into deep sleep.

Was wondering if anyone knows of a fix??

Stock rooted ROM and kernel

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
12th February 2014, 07:48 AM   |  #2  
jlevy73's Avatar
Senior Member
Los Angeles
Thanks Meter: 1,307
 
9,269 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Video
Quote:
Originally Posted by asd87

Anyone else having issues with swiftkey staying at default? I know there was an issue when you reboot the phone, the keyboard would reset but, it happens when the screen is off or the phone goes into deep sleep.

Was wondering if anyone knows of a fix??

Stock rooted ROM and kernel

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Sorry cannot reproduce. Been using swift key every since i got the phone and not had any problems keeping it as a default, even after rebooting.
12th February 2014, 07:49 AM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 336
 
824 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
That happened to me on KK as well as JB. I simply disable the stock keyboard in Settings.
12th February 2014, 07:50 AM   |  #4  
asd87's Avatar
OP Senior Member
Flag Cleveland
Thanks Meter: 164
 
776 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by jlevy73

Sorry cannot reproduce. Been using swift key every since i got the phone and not had any problems keeping it as a default, even after rebooting.

That's weird... You think GravityBox could be causing it? That's the only "modifications" I've made.

I've tried the official release and the new beta release and still have the same problems.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
12th February 2014, 07:53 AM   |  #5  
jlevy73's Avatar
Senior Member
Los Angeles
Thanks Meter: 1,307
 
9,269 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by asd87

That's weird... You think GravityBox could be causing it? That's the only "modifications" I've made.

I've tried the official release and the new beta release and still have the same problems.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

It could be as I don't have that Mod installed.
12th February 2014, 07:55 AM   |  #6  
asd87's Avatar
OP Senior Member
Flag Cleveland
Thanks Meter: 164
 
776 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by Wakamatsu

That happened to me on KK as well as JB. I simply disable the stock keyboard in Settings.

They fixed it on JB but I'll try that and see what happens.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes