5,593,248 Members 32,693 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] titanium backup not working with new beanstalk

Tip us?
 
nihn75
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 28
Join Date: Dec 2013
Default [Q] titanium backup not working with new beanstalk

just got the new beanstalk and my titanium backup stays at 0% when i try to restore apps. I have never had this problem before what do you think?
 
rootSU
Old
#2  
rootSU's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 7379
Posts: 17,901
Join Date: Aug 2010
Location: Oxenhope, West Yorkshire, UK
Same if you try to restore apps individually? Picking at random?

Got busybox installed? Pressed the "problems?" Button in titanium?

-----------------------
Sent via tapatalk.

I do NOT reply to support queries over PM. Please keep support queries to the Q&A section, so that others may benefit
Always read the OP's of a thread and the last 2 pages before asking questions, unless there has been an update - in which case, read the last 5 pages!

nexus 5 | SlimKat | ElementalX kernel | Philz Touch Recovery

I do NOT reply to support queries over PM.
The Following User Says Thank You to rootSU For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
nihn75
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 28
Join Date: Dec 2013
I tried all of those things and it still will not work
 
Mubs
Old
(Last edited by Mubs; 22nd December 2013 at 06:00 PM.)
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 27
Join Date: Nov 2011
Same here.
Somebody please help :S

EDIT: I figured out how to fix it.
Install SuperSU from the play store by chainfire.
Open SuperSU, update binary if it asks.

Run titanium, it might say Your device isn't rooted if so, go into SuperSu, go to settings and untick "respect CM root settings"

Hope this helps.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes