Lollipop Leak for Sprint Galaxy S5, TWRP for Micromax Canvas Magnus – XDA TV

Android 5.0 Lollipop has been leaked for the Sprint … more

Velocity is Like OpenTable on Steroids

We all enjoy a night out with friends or our significant other from time to time. However, there is … more

Android Lollipop Lands for the Sony Xperia Z Ultra

The undisputed king of the beasts–at least in Sony’s current stable,is the … more

Android 5.0 Lollipop in 3D–EVO 3D, That Is!

It is that time of the year once again. Flowers bloom (or snow falls, depending on which … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Titanium Backup has stopped

OP dndwanted

9th April 2014, 06:44 PM   |  #11  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
58 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by dechronic

Have you tried booting into a custom recovery and formatting the cache and the dalvik cache?

I have already tried that.
Quote:
Originally Posted by gee2012

You could try Helium or make backups with adb or maybe some other apps in Play.

So there is no solution for my problem?
Hammer_Of_The_Gods
9th April 2014, 06:45 PM   |  #12  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Hi,

Other than that:

http://www.titaniumtrack.com/kb/tita...eshooting.html

Quote:

If it’s crashing right away when you launch it, try clearing its data (in your phone settings, under Applications) and be sure to also remove the "data/com.keramidas.TitaniumBackup" directory on your sd card, if it exists.

And maybe also delete all the residues in data/data (and another locations?) if presents, reboot and try to re-install?

Send them a log too?

It's weird, maybe a conflict with an Xposed module...
Last edited by Hammer_Of_The_Gods; 9th April 2014 at 06:53 PM.
9th April 2014, 06:53 PM   |  #13  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
58 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
It is still not working after doing what was said on that website.
I don't know what else to do, but thank you all for trying to help.
Hammer_Of_The_Gods
9th April 2014, 06:58 PM   |  #14  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Quote:
Originally Posted by dndwanted

I don't know what else to do

Last thing:
Quote:
Originally Posted by Hammer_Of_The_Gods

Send them a log too?

If you really want to use Titanium Backup.... What kind of Xposed modules you use?

Otherwise try the alternative solutions above to make backup.
9th April 2014, 07:04 PM   |  #15  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
58 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by Hammer_Of_The_Gods

Last thing:

If you really want to use Titanium Backup.... What kind of Xposed modules you use?

I disabled all of them but it still doesn't work.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes