Post Reply

Please help with the "hello hello bug" (2-3 secs delay when answering a call)

OP Tanatosa

10th September 2014, 07:36 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
There are lots of old threads about this, but I can't believe this is still an issue. You know the same old problem - When I answer a call the first 2-3 seconds the other side does not hear me, then everything is fine. It is called the "hello hello" bug or "Call Delay" bug, The oldest posts I see that explain the same issue are from 2011. Now 3 years later this is still NOT fixed. Come on Google get your **** together seriously...
It seems that every android phone that I've owned had this problem. This is my 2nd nexus 5 (the first had memory problems) and I still experience the same bug.

Anyway is there a known fix for this? Does anyone had this problem and fixed it somehow? I've read that there was some "Call Delay Patch" but I cannot find a working link for this, the app is no longer in the play store also.
25th September 2014, 02:50 PM   |  #2  
a_alex_1993's Avatar
Member
Flag Iași
Thanks Meter: 15
 
47 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
I am experiencing the same issue since I bought the phone, even changing the rom to CM11 did not change the situation. Does anyone have an answer to this problem?
25th September 2014, 04:19 PM   |  #3  
simms22's Avatar
Recognized Contributor
BROOKLYN!
Thanks Meter: 21,836
 
26,221 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
no issues here, im using lichtis rastakat build with trinity kernel.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nexus 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank