Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,807,866 Members 51,167 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Unfornately, the process com.android.systemui has stopped

Tip us?
 
lew1s
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 56
Join Date: Oct 2010
Default [Q] Unfornately, the process com.android.systemui has stopped

I root my Nexus 5, installed recovery. make backup. after i install cyanogen and gapps. but after cyanogen loads i ma getting this error:

Unfornately, the process com.android.systemui has stopped

i cant do anything. cant turn off the phone. would like to reflash. i can even take out battery.

do i need to just wait for empty battery?

PLASE HELP
 
radicalisto
Old
#2  
radicalisto's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,409
Posts: 3,491
Join Date: Nov 2013
Location: York

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by lew1s View Post
I root my Nexus 5, installed recovery. make backup. after i install cyanogen and gapps. but after cyanogen loads i ma getting this error:

Unfornately, the process com.android.systemui has stopped

i cant do anything. cant turn off the phone. would like to reflash. i can even take out battery.

do i need to just wait for empty battery?

PLASE HELP
Hold power button and volume down and it'll let you go to recovery. - which Gapps did you use? possible it's conflicted with CM - Back to recovery wipe /system /data /cache then reflash your ROM and boot up, if it boots up OK go back to recovery and flash your Gapps
// LG G3 (D855) // Stock // Stock //

S3(White) > M7(Red) > Note 3(Black) > Nexus 5(Black) > M8(Gunmetal) > LG G3 (Titan Grey)
 
Trel
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 116
Join Date: Apr 2010
Did you wipe the system partition and factory reset before installing Cyanogen?
 
lew1s
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 56
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by Trel View Post
Did you wipe the system partition and factory reset before installing Cyanogen?


yes i did.

its fixed. i just hold longer power button and after i restart the phone is fine.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes