Battery Charged in 30 Seconds? Maybe in 2016

Phones and tablets are getting more and more power hungry with each passing generation. Their … more

ZArchive Manages Your File Archives

Today smartphones are quite powerful devices that can handle multiple processes at once. In fact, some of … more

Regain Double Tap to Wake Functionality on the Nexus 6

A few months ago, Google announced its newest flagship device, the Nexus 6, alongside … more

Clean Your Recent Apps – XDA Xposed Tuesday

In this day and age, you have quite a few apps installed and running on your Android … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[Q] Viper4Android doesn't stay on

OP woowhee

21st March 2014, 08:30 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 18
 
89 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
I've installed Viper4Android on my N5 (Carbon ROM, ElementalX kernel), and when it works, it works great. However, it doesn't always kick in automatically. Sometimes I have to open the app in order to get it to run.

I've uninstalled the driver/app and reinstalled V4A multiple times. Same issue.

Any ideas on what's going on?
21st March 2014, 08:42 PM   |  #2  
meangreenie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 660
 
2,259 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Could be the 4.4.2 0bytes running services issue.
21st March 2014, 08:47 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 18
 
89 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by meangreenie

Could be the 4.4.2 0bytes running services issue.

I'm on Carbon. Interesting...can you shed some light on this issue? I'm assuming there's no workaround.
21st March 2014, 09:55 PM   |  #4  
Alex240188's Avatar
Senior Member
Flag Hull
Thanks Meter: 638
 
1,000 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Also had this issue on slimkat.
Converting to a system app in titanium backup solved it for me.

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
21st March 2014, 09:59 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 18
 
89 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by Alex240188

Also had this issue on slimkat.
Converting to a system app in titanium backup solved it for me.

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app

How do you go about doing that? (Sorry, relatively new to this stuff.)
21st March 2014, 10:00 PM   |  #6  
rootSU's Avatar
Senior Member
Flag Oxenhope, West Yorkshire, UK
Thanks Meter: 13,440
 
24,512 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by woowhee

How do you go about doing that? (Sorry, relatively new to this stuff.)

We've got a whole viper4android thread in themes and apps which even has flashable zips in it.

Link

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2543796

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to rootSU For This Useful Post: [ View ]
21st March 2014, 10:37 PM   |  #7  
laufersteppenwolf's Avatar
Forum Moderator / Recognized Developer
Flag Baden-Württemberg
Thanks Meter: 5,808
 
2,654 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
I think the answer is given, so we can close this one

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes