Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Is xposed a ROM?

OP UnderstandFones

22nd June 2014, 02:10 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
19 posts
Join Date:Joined: May 2014
If it isn't can I have xposed and custom Roms at the same time?
22nd June 2014, 02:12 AM   |  #2  
rootSU's Avatar
Senior Member
Flag Oxenhope, West Yorkshire, UK
Thanks Meter: 13,842
 
25,037 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
No it's not a ROM. It's a framework that installs on any ROM. There is an Xposed thread XDA in the non device forums that explains what it is

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
22nd June 2014, 02:54 AM   |  #3  
DJ_SpaRky's Avatar
Senior Member
Flag Groveland, FL
Thanks Meter: 97
 
358 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by UnderstandFones

If it isn't can I have xposed and custom Roms at the same time?

It is not a ROM, and yes, you can run both. I am running OmniROM and XPosed.
22nd June 2014, 02:56 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
19 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by DJ_SpaRky

It is not a ROM, and yes, you can run both. I am running OmniROM and XPosed.

Thanks
22nd June 2014, 06:08 PM   |  #5  
Ben36's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,043
 
6,711 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
But you cannot use it on ART runtime

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
23rd June 2014, 08:38 AM   |  #6  
thom_bjork's Avatar
Senior Member
Flag Clovis
Thanks Meter: 78
 
115 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Donate to Me
More
Well you can try to run it with art, like so many do, but it'll revert back to dalvik.

Sent from my Nexus 5 using Mobile Data
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes