FORUMS

New Xposed for Lollipop 5.0 Update Fixes Major Bugs

Senior Recognized Developer rovo89 has patched Xposed for Lollipop 5.0 to … more

Download Sony’s new AOSP-like concept for Xperia Z3

Over in our forums, Recognized Contributor Jozinek has posted a very … more

OnePlus 2 vs Moto X Style: Which is The Better Flagship?

Two big industry names have announced their newest flagship phones within the … more

Making Your Own Xposed Modules Is Easier Than You Think

Close to the heart of XDA is the Xposed Framework by Rovo89. Most of … more

Feb 5th Google Search Update

23 posts
Thanks Meter: 3
 
By isamu982, Junior Member on 5th February 2014, 09:48 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Was just wondering if anyone else was having issues with this update. When switching to the home screen from an app or from the recents menu the wallpaper resolution switches back and forth

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
 
5th February 2014, 09:52 PM |#2  
orthonovum's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 57
 
More
Quote:
Originally Posted by isamu982

Was just wondering if anyone else was having issues with this update. When switching to the home screen from an app or from the recents menu the wallpaper resolution switches back and forth

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk


working perfectly for me. stock rooted
5th February 2014, 09:58 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by orthonovum

working perfectly for me. stock rooted

Hmm OK I forgot to say that I'm running cataclysm with Franco r32. When I uninstalled the update its fine though

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
5th February 2014, 10:03 PM |#4  
RhapsodyK's Avatar
Senior Member
Flag Vancouver, B.C
Thanks Meter: 30
 
More
No issue either.
Purity rom + r33 beta + davik

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
5th February 2014, 10:18 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by RhapsodyK

No issue either.
Purity rom + r33 beta + davik

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app

Just remembered I'm also running art perhaps the update messed up compatibility

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
5th February 2014, 10:43 PM |#6  
memnoc's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 5,262
 
Donate to Me
More
Do you notice some graphical upgrades? Because here in Italy they didn't push it yet, I tried to install the apk from Android police but I have this same issue op mentioned.. Also the workaround to make "ok Google" working in Italian doesn't work anymore
Edit: just updated from playstore, same as above
Inviato dal mio Nexus 5 utilizzando Tapatalk
5th February 2014, 11:40 PM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by memnoc

Do you notice some graphical upgrades? Because here in Italy they didn't push it yet, I tried to install the apk from Android police but I have this same issue op mentioned.. Also the workaround to make "ok Google" working in Italian doesn't work anymore
Edit: just updated from playstore, same as above
Inviato dal mio Nexus 5 utilizzando Tapatalk

I couldn't find an official change log but all the articles I've read about the update don't mention any graphical upgrades

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
5th February 2014, 11:46 PM |#8  
memnoc's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 5,262
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by isamu982

I couldn't find an official change log but all the articles I've read about the update don't mention any graphical upgrades

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

I'm quietly pissed off because no matter what I try this update broke my workaround to make hot word working in my language

Inviato dal mio Nexus 5 utilizzando Tapatalk
6th February 2014, 05:51 AM |#9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by memnoc

I'm quietly pissed off because no matter what I try this update broke my workaround to make hot word working in my language

Inviato dal mio Nexus 5 utilizzando Tapatalk

Hopefully they have a fix for the hot word soon, and I seemed to have resolved the issue I just turned Google now on and off.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Last edited by isamu982; 6th February 2014 at 06:41 AM.
The Following User Says Thank You to isamu982 For This Useful Post: [ View ]
6th February 2014, 05:57 AM |#10  
Senior Member
Flag Canberra
Thanks Meter: 45
 
More
Quote:
Originally Posted by memnoc

I'm quietly pissed off because no matter what I try this update broke my workaround to make hot word working in my language

Inviato dal mio Nexus 5 utilizzando Tapatalk

They rolled out hotword detection to English and Canadian English as well. So they definitely would have messed with the files you used to hack it to work.
The Following User Says Thank You to patriotaus For This Useful Post: [ View ]
6th February 2014, 10:41 AM |#11  
memnoc's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 5,262
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by patriotaus

They rolled out hotword detection to English and Canadian English as well. So they definitely would have messed with the files you used to hack it to work.

Definitely.. If you guys know a solution please post it here, I'll have a deeper look into the files to see if I can do something about it, thanks


Inviato dal mio Nexus 5 utilizzando Tapatalk

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes