Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,727,987 Members 45,910 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

hangouts

Tip us?
 
bigcookiemonster1954
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jan 2014
Default hangouts

I cannot send a message through hangouts, I have tried removing and replacing the sim, uninstalling all the hangout updates, any ideas before I factory reset.
 
Shponglized
Old
#2  
Shponglized's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 203
Posts: 626
Join Date: Aug 2012
Location: Louisville
Clear data and cache of the app.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

CURRENT
Phone Samsung Galaxy Nexus (Toro Plus)
Status Unlocked/Rooted/TWRP
ROM Paranoid Android 3+
RETIRED
Phone HTC Evo 3D (CDMA)
Status Unlocked/S-Off/4Ext
ROM CM 10.1 Goin' In
 
Reinvented
Old
#3  
Reinvented's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 277
Posts: 191
Join Date: May 2014

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Shponglized View Post
Clear data and cache of the app.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
I think he'd just have to clear data, as clearing data clears cache too (if I remember correctly)
 
datallboy
Old
#4  
datallboy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 88
Posts: 478
Join Date: Feb 2013
Location: Fremont, OH

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by bigcookiemonster1954 View Post
I cannot send a message through hangouts, I have tried removing and replacing the sim, uninstalling all the hangout updates, any ideas before I factory reset.
Check if your SIM is activated.

Try another SMS app.

Clear data

Just try different things before you wipe your device.

Sent from my Nexus 5 using XDA Free mobile app
Tablets

8GB Nook Tablet (Retired): Nexus 7 FHD 2013:
  • ROM: Rooted Stock
  • Kernel ElementalX 2.7
  • Build: KOT49H

Phones

Nexus 5:
  • ROM: Rooted Stock
  • Kernel ElementalX 0.34
  • Build: KOT49H

Email: datallboy@gmail.com
 
bigcookiemonster1954
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jan 2014
Hi cleared the data, removed and replaced the sim, restarted the phone, and it works now, thanks for all the advice.
regards.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes