Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,811,541 Members 53,880 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Tapatalk...?

Tip us?
 
Ben36
Old
#1  
Ben36's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1,636
Posts: 5,902
Join Date: Jun 2012
Default Tapatalk...?

Ok I'm sure many others use Tapatalk pro and got today's update. I have mine (probably so do most) set to 'subscribed' to show first. But it no longer highlights the forums in black... Do i have to change anything now or is it a bug? As if i go into the forum it shows the topics as black unread still

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
Bucika
Old
#2  
Bucika's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 116
Posts: 556
Join Date: Aug 2010
Location: Sydney
Nope mine is fine.

And please post that in Q&A forum. Thanks.


"At the end of the day, trying won't get it done."
The Following User Says Thank You to Bucika For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
varunthapliyal999
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 227
Posts: 718
Join Date: Aug 2010
Location: Dehradun
Try going to Settings->Topic Unread Style->Under Topic Already Read -> Title Greyed Out

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Phone : Google Nexus 5
ROM : Mahdi-Rom 2.5
Kernel : ElementalX-N5-0.38
Case :Spigen Ultra Hybrid
Screen Protector:Nillkin LG Nexus 5 Anti-Explosion Tempered Glass


Previous Phone: Samsung Galaxy SL i9003
The Following User Says Thank You to varunthapliyal999 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Ben36
Old
#4  
Ben36's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1,636
Posts: 5,902
Join Date: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by varunthapliyal999 View Post
Try going to Settings->Topic Unread Style->Under Topic Already Read -> Title Greyed Out

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
I have... But on first load up its always just grey now :-S




Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
MamaSaidWhat?
Old
#5  
MamaSaidWhat?'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter 352
Posts: 401
Join Date: Nov 2010
Location: Macclesfield
The only way I could fix this issue was by uninstalling, and reinstalling the new update from the Play Store. Bit of a pain but it got things back to normal for me personally.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
_____________________
________________________
___________________________



OnePlus One | crDROID ROM | AK Kernel

LG G Pad 8.3 | Mahdi ROM | RedKernel
  
The Following User Says Thank You to MamaSaidWhat? For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Ben36
Old
#6  
Ben36's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1,636
Posts: 5,902
Join Date: Jun 2012
Yay that worked! Thanks!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
Ben36
Old
#7  
Ben36's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1,636
Posts: 5,902
Join Date: Jun 2012
Well.... Worked for a bit.... Lol.. Now its not again

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes