Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Connection get lost

OP borsty44

13th July 2014, 11:41 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
When I use the Google Music app to stream my audio, the connection from my Nexus4 to my chromecast device gets lost. So sometimes when my device is in standby-mode, after a track the music stops and I have to reconnect my Nexus with the chromecast. Any Ideas what I can do?


Sorry for my bad english .
13th July 2014, 08:00 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 327
 
1,907 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Quote:
Originally Posted by borsty44

When I use the Google Music app to stream my audio, the connection from my Nexus4 to my chromecast device gets lost. So sometimes when my device is in standby-mode, after a track the music stops and I have to reconnect my Nexus with the chromecast. Any Ideas what I can do?


Sorry for my bad english .

You are doing this via mirroring I bet....Or is this just the stock Music app and not GPlay Music?
You should be sending to the CCast directly since GPlay Music supports CCast.
14th July 2014, 12:31 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by Asphyx

You are doing this via mirroring I bet....Or is this just the stock Music app and not GPlay Music?
You should be sending to the CCast directly since GPlay Music supports CCast.

I'm casting with the GMusic App v5.6. After I postet this thread the error no longer occurs. So I dont know where the error was from.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes