Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,812,209 Members 36,755 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Desire HD Reboots, Freezes, and Force Closes

Tip us?
 
jvarghese
Old
#111  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 54
Join Date: Sep 2014
Quote:
Originally Posted by chrisb906 View Post
Get what ever one u want. Just need it on your so we can flash it when its time
i dont have android sdk installed just the adb min is that okay or should i install android sdk?
 
chrisb906
Old
#112  
chrisb906's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 121
Posts: 1,361
Join Date: Jan 2013
Ya only need that min adb and fastboot I mentioned earlier

---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------

U should have SDK anyways. Always good to have
 
jvarghese
Old
#113  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 54
Join Date: Sep 2014
Quote:
Originally Posted by chrisb906 View Post
Ya only need that min adb and fastboot I mentioned earlier

---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------

U should have SDK anyways. Always good to have
im ready
 
chrisb906
Old
#114  
chrisb906's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 121
Posts: 1,361
Join Date: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by jvarghese View Post
im ready
check inbox
 
chrisb906
Old
#115  
chrisb906's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 121
Posts: 1,361
Join Date: Jan 2013
I will definitely do some more research for you. There's a cpl ppl that can help you. Bananagranola, glevitan and gizmoe. Google them like this...gizmoe xda

---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------

Oh heck ..here's a thread with them already in it. He he

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2028297

---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------

Another good thread

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2120885

Your bootloader status is also mentioned here
 
Mustaavalkosta
Old
#116  
Mustaavalkosta's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5,951
Posts: 1,478
Join Date: Dec 2010
Location: Turku

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by chrisb906 View Post
What musta is saying is that u have to flash a ROM(whatever it is that works) in order to operate your device. Once you do that, you can get this ruu running.
Well, not exactly. I meant that if your bootloader has been unlocked and S-OFF'd by, for example, hex editing, that change can't be reverted by just running oem lock. But yeah, I never really wanted take part in this restore discussion so I'll just be quiet before I say something completely moronic (if I haven't already) due to my inadequate knowledge about these things. Good luck with it though!

ps. How did your ace end up this messed up?
"Whenever a theory appears to you as the only possible one, take this as a sign that you have neither understood the theory nor the problem which it was intended to solve."
--Karl Popper

Public repos:
personal github / AceEnablementProject
 
chrisb906
Old
(Last edited by chrisb906; Yesterday at 11:41 PM.)
#117  
chrisb906's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 121
Posts: 1,361
Join Date: Jan 2013
Yea. He needed his device operational first. That's what I meant. We tried flashing twrp..didn't work due to img was defaulted to a disc..ugh

---------- Post added at 06:40 AM ---------- Previous post was at 06:38 AM ----------

We tried locking his bl. Couldn't find right command. Thought it was fastboot oem lock....?
We wanted to lock BL in order to run ruu

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes