FORUMS

Other than XDA (of Course), What’s Your Favorite Site That Covers Android?

There is a number of other great sites that cover … more

Introducing Voices of XDA: Have Your Ideas Heard

By far the greatest assets we have at XDA-Developers are you, the developers, the eager … more

Unofficial Xposed For Lollipop Touchwiz With Flashable Zip

XDA Recognized Developer arter97 has released an unofficial build … more

YotaPhone 2 Pre-Order, Xperia Z1 Price Cut – XDA TV

Android Wear 5.1.1 OTA downloads are now available. That and much more news is … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Failed RUU flashing, need help

1st July 2014, 11:25 AM |#1  
OP Junior Member
Flag POkhara
Thanks Meter: 0
 
More
hi,

I am a bit confused right now... i wanted to go back to stock so i flashed an indian ruu without researching in detail. I got few vibrations while flashing radio. tried it few times, same result. stuck in HTC logo with 4 triangles in corners.

then i found Bortak's thread. I was S-Off so did whatever mentioned on the post. but it didn't work. then I thought changing the ruu.

Downloaded RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2_29_405_5_Radio_32_49_00_ 32U_5_11_05_27_release_159811_signed.

flashed it, signature or verification problem. but now my device showed S-ON. and still the same results occur.

tried making goldcard. but, device is not detected on adb. but shown in device manager as My HTC under adb interface.

Now, I am running out of ideas.

plz help me. any suggestions would be appreciated.

Thanks,
Bibek
 
 
1st July 2014, 09:58 PM |#2  
eddiehk6's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 656
 
More
Try the 2.3.3 GB RUU, you shouldn't even need a goldcard for this

Write out any error messages here if it fails to flash
2nd July 2014, 05:40 AM |#3  
OP Junior Member
Flag POkhara
Thanks Meter: 0
 
More
Tried it. But it says customer id error 131.
2nd July 2014, 03:40 PM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
ruu
same with my problem. Failed on radio v 2.
2nd July 2014, 11:48 PM |#5  
eddiehk6's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 656
 
More
Quote:
Originally Posted by bibekdwa

Tried it. But it says customer id error 131.

I thought 2.3.3 GB RUU shouldn't need to do a CID check, so should work without a goldcard

Are you sure you're flashing the correct RUU?

http://www.htcdev.com/process/legal_download/152

If it doesn't work normally, try PB99IMG.zip method as in Bortak's thread [7]


Quote:
Originally Posted by mentogpool

same with my problem. Failed on radio v 2.

Your problem is different. Unfortunately yours is a radio brick, which is the worst kind. Even flashing an RUU is unlikely to fix it
The Following User Says Thank You to eddiehk6 For This Useful Post: [ View ]
3rd July 2014, 04:15 AM |#6  
OP Junior Member
Flag POkhara
Thanks Meter: 0
 
More
Thanks... flashed from the link above. It worked!!! now I m sure i previously downloaded the wrong Ruu. Thanks a lot.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes