Project Ara Smartphone Will Run Modified Android L with Hot Swapping

Project Ara is a very exciting topic–both for hardware and … more

Streamline Android Theme Customization with Graphic Porter

I dont have a custom theme on my Android phone, and the reason for this is because … more

Boost the Brightness of Your Sony Xperia Z1’s LED

I think the last time anyone has ever used a physical torch to find their earphones, … more

XDA Xposed Tuesday: Modify the Look of Your Volume Control – XDA TV

How many screenshots have you seen with a volume status bar in the … more
Post Reply

CM11 weekly doesn't mount my SD card

5th July 2014, 07:02 AM   |  #11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
11 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by thewisenerd

Was it working in earlier builds?

edit: I'm assuming yes

please ask more support from the OP @kirmaniarslan

Doesn't work in Omni. Latest build bootloops because something's causing I/O errors... sd-ext is mounted as /data successfully, but then vold comes in and weird stuff happens.

Logcat: ix.io/dgE

Dmesg: ix.io/dgG (all those ext4 errors seem to be because the device has disappeared)

Oh, and CM RC1 has stopped mounting the card (oh joy)

Logcat: ix.io/dgH

Dmesg: ix.io/dgI
5th July 2014, 07:35 AM   |  #12  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
11 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Well, weird. It's started working again

I reformatted the card to exfat rather than vfat and it's mounting properly now. Weird.

Thanks for your help, though

EDIT: For some reason exfat doesn't mount in aw3som3's TWRP @thewisenerd, it complains about missing tzinfo. Bug?
Last edited by forkbomb444; 5th July 2014 at 08:31 AM.
6th July 2014, 06:30 AM   |  #13  
Senior Member
Thanks Meter: 2,464
 
1,121 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Info 2
Quote:
Originally Posted by forkbomb444

EDIT: For some reason exfat doesn't mount in aw3som3's TWRP @thewisenerd, it complains about missing tzinfo. Bug?

Ah, that! exFat is currently disabled in TWRP (in BoardConfig.mk). fixed that up with the current device tree (local), and will upload TWRP 2.7.1.0 soon.

About missing tzinfo, other people are reporting it too (other devices), and it doesn't seem to have any adverse side-effects, so, I'll choose to ignore it too (until it's (probably) fixed upstream)
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Pico (Explorer) Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank