Microsoft Releases Final Builds of Office for Android

Late last year, Microsoft released a preview of Office for Android, initially as an … more

Samsung Cutting Bloat, Trimming TouchWiz

Reports keep iterating over the rumors that Samsung has been trimming down TouchWiz for its upcoming … more

Google Giving Away Inbox Invites for the Next 24 Hours

Google’s biggest email rethink since the launch of Gmail, Inbox, was launched as … more

Get Extra Note 3 (5.0) Features with this Mod

Dislike the S-Finder and Search buttons in your notification shade? Want to customize your … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[q] htc logo & the bootloop

OP rrssdd

18th July 2014, 06:16 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Hi,

So, my htc explorer have a few problems:

- It's either stuck on the very first htc logo or in bootloop.

-For stock rom {htc_pico_stock_1.43.720.2} & CM9 rom {cm-9-20130304-UNOFFICIAL-pico}......Its stuck in the bootloop.

-For stock rom both {Htc_Explorer_AsiaIndia_stock} & {1.12 or may 1.14}........ Its stuck on the htc logo.

-I have tried both twrp and cwm, none works. Currently I have twrp.

-I can get into the bootloader and then into recovery and can easily flash roms ( which actually don't work )

Any expert bro here that can help me get the phone back to life. Please help out.
Last edited by rrssdd; 19th July 2014 at 10:58 AM. Reason: -
18th July 2014, 07:44 PM   |  #2  
@rchit's Avatar
Senior Member
Flag THANE
Thanks Meter: 84
 
251 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Smile
use the superwipe 0.5.zip
and then flash the rom
you will find it in the download section of the thread below
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2760744
hit that thx button bro if i helped
The Following 2 Users Say Thank You to @rchit For This Useful Post: [ View ]
19th July 2014, 10:54 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by @rchit

use the superwipe 0.5.zip
and then flash the rom
you will find it in the download section of the thread below
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2760744
hit that thx button bro if i helped

Thnx for replying, I will try this, but which rom should I flash, give me some suggestions.
19th July 2014, 11:12 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Thumbs up Thanks bhai
Quote:
Originally Posted by rrssdd

Thnx for replying, I will try this, but which rom should I flash, give me some suggestions.

DUDE IT WORKED!!!!!, THIS SUPERWIPE IS A MIRACLE.......thanks rachit bhai
19th July 2014, 12:13 PM   |  #5  
@rchit's Avatar
Senior Member
Flag THANE
Thanks Meter: 84
 
251 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
ur welcome its Archit btw
The Following User Says Thank You to @rchit For This Useful Post: [ View ]
31st December 2014, 04:29 PM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Dec 2014
More
Talking U rock mr. Archit !!!!!!!!!!
SERIOUSLY MR ARCHIT . U really rock . This Superwipe.zip was awesome. I tried everything in this world but couldnt boot my pico. But this Superwipe did the job....... THANKYOU !!!!!!!!!!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes