Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

awesom3: dynamic partition table resizing ~ twrp 2.8.0.0

OP thewisenerd

20th December 2014, 05:30 PM   |  #141  
reshampanth's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 65
 
207 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by frannq

hi i need help i can't flash any rom. i flash 2.8.0.0 recovery via fastboot and flash cm11 aw3som3 but stay in bootloop.
i try use 2.7.0.0 recovery but can't mount sdcard. what i can do?
sorry for my english is very poor.
tanks.

Flash yannou's recovery first. Then wipe your system, data and all partitions except sdcard. Now flash aw3som3 recovery, wipe system nd everything, then flash cm11

Sent from my MI 3W using XDA Free mobile app
22nd December 2014, 12:15 AM   |  #142  
nAFaNyA99's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
35 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
2.8.0.0 dated 21Oct2014 can't install CyanogenMod 11 RC4. We have to use 2.7.0.0
Reason?
25th December 2014, 12:42 AM   |  #143  
Ukito's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
25 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Unhappy
why 2.8 after flashing 'teamwin' screen logo blink? sm wrong i do?
26th December 2014, 01:24 PM   |  #144  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
420 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by Ukito

why 2.8 after flashing 'teamwin' screen logo blink? sm wrong i do?

must format all,then flash twrp using fastboot cmd
13th January 2015, 09:10 AM   |  #145  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
3 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Is it solved?
Quote:
Originally Posted by mrchezco1995

Not sure if it's just me or what but...

Welp! My pico doesn't like aw3som3 recoveries anymore.... I've been on Sense 4 rom for quite a while now and I wanna go back to CM11 RC3...

For some reasons, everytime I flash an aw3som3 recovery on my phone now, and boot to recovery, it just shows TWRP splash screen, screen turns off, splash again and it's stuck.......

But when I try non-aw3som3 recoveries, they're fine.....

Okay I dunno what just happened... :/

Welp!




Sent from Ponyville

Hi,
I'm facing the same problem as you do, may i know if you had found any way to solve?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes