Post Reply

M7 battery problem

22nd August 2014, 12:38 AM   |  #1  
ludatrick's Avatar
OP Senior Member
Flag Port-au-Prince
Thanks Meter: 8
 
158 posts
Join Date:Joined: May 2007
Donate to Me
More
Suddenly my battery has an exclamation point on it and it's not charging at all and I'm at 0% I think some ram booster called DU speed booster and DU battery saver killed my battery, i left in charge overnight it didn't even take 1%. I've tried all type of calibration i've found on play store, still have no luck to find a solution
Any help or suggestions?
Last edited by ludatrick; 22nd August 2014 at 12:55 AM.
22nd August 2014, 03:14 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 528
 
1,116 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Donate to Me
Wrong section but to answer question,will have to factory reset and try to charge,if no luck then id suggest rma

Quote:
Originally Posted by ludatrick

Suddenly my battery has an exclamation point on it and it's not charging at all and I'm at 0% I think some ram booster called DU speed booster and DU battery saver killed my battery, i left in charge overnight it didn't even take 1%. I've tried all type of calibration i've found on play store, still have no luck to find a solution
Any help or suggestions?

22nd August 2014, 03:30 AM   |  #3  
ludatrick's Avatar
OP Senior Member
Flag Port-au-Prince
Thanks Meter: 8
 
158 posts
Join Date:Joined: May 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Wonders_Never_Cease

Wrong section but to answer question,will have to factory reset and try to charge,if no luck then id suggest rma

ive done that excepted the rma
23rd September 2014, 04:12 AM   |  #4  
Muhff's Avatar
Member
Thanks Meter: 10
 
72 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Quote:
Originally Posted by ludatrick

Suddenly my battery has an exclamation point on it and it's not charging at all and I'm at 0% I think some ram booster called DU speed booster and DU battery saver killed my battery, i left in charge overnight it didn't even take 1%. I've tried all type of calibration i've found on play store, still have no luck to find a solution
Any help or suggestions?

Try deleting battery info? Had a ROM once do the same. Either delete battery stats or wipe/reflash.

Sent from my Desire HD using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes