Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

M7 with Unavailable MAC address.

OP Pigbenis12

19th July 2014, 06:46 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
53 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Story goes that this M7 device was flashed to stock 4.3 and it lost Wifi.

The toggle switch is not working.

The phone has ViperOne 6.2.0 ROM installed; same behavior.

Can it be that this was caused by a faulty flash or am I looking at potential physical damage?

I'm willing to try stock RUU files if needed.

Thanks!
20th July 2014, 03:13 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Dallas
Thanks Meter: 114
 
713 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
Quote:
Originally Posted by Pigbenis12

Story goes that this M7 device was flashed to stock 4.3 and it lost Wifi.

The toggle switch is not working.

The phone has ViperOne 6.2.0 ROM installed; same behavior.

Can it be that this was caused by a faulty flash or am I looking at potential physical damage?

I'm willing to try stock RUU files if needed.

Thanks!

Don't you also have to flash a RADIO that is compatible with the ROM you use? Your stock RADIO may not be compatible with ViperONE.
21st July 2014, 08:06 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
53 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by Solarenemy68

Don't you also have to flash a RADIO that is compatible with the ROM you use? Your stock RADIO may not be compatible with ViperONE.

Thanks for the reply.

While I am not saying it's not a radio issue, would you mind to explain how a radio issue could be interfering with Wifi?

And where would I find which radio is compatible with my phone without having to flash a whole new rom? I suppose there are zip files of it that I can flash through recovery?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes