Post Reply

[MOD][9/15] - Harman / Kardon Sound Mod v6 / All M8's / ADSP 45.2.2

OP scrosler

Yesterday, 10:55 PM   |  #1241  
Alex-V's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 4,333
 
8,129 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
Quote:
Originally Posted by HC4Life

No i want H/K working, i didn't understand the Viper4Android part.

https://play.google.com/store/apps/d...iper4android4x


Install and activate it..after you can disable again..after this h k works for me with stock player ...it's mentored a few times here
The Following User Says Thank You to Alex-V For This Useful Post: [ View ]
Yesterday, 11:40 PM   |  #1242  
xunholyx's Avatar
Senior Member
Flag Vancouver
Thanks Meter: 100
 
293 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by Alex-V

https://play.google.com/store/apps/d...iper4android4x


Install and activate it..after you can disable again..after this h k works for me with stock player ...it's mentored a few times here

I misunderstood you too. I thought you meant I could actually switch between the two without going into recovery. I've never had a problem using HK with our without v4a.
The Following User Says Thank You to xunholyx For This Useful Post: [ View ]
Yesterday, 11:44 PM   |  #1243  
Alex-V's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 4,333
 
8,129 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
Quote:
Originally Posted by xunholyx

I misunderstood you too. I thought you meant I could actually switch between the two without going into recovery. I've never had a problem using HK with our without v4a.

Lol..ok..no that's not possible...
Today, 12:02 AM   |  #1244  
HC4Life's Avatar
Senior Member
Flag ლ(ಠ益ಠლ) U WANT MY LOCATION?
Thanks Meter: 1,426
 
3,777 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Quote:
Originally Posted by Alex-V

https://play.google.com/store/apps/d...iper4android4x


Install and activate it..after you can disable again..after this h k works for me with stock player ...it's mentored a few times here

LOL...since i have H/K installed i never had problems with stock player, so i don't need Viper4Android.

Sent from my Hardcore One (M8)

---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------

Quote:
Originally Posted by xunholyx

I misunderstood you too. I thought you meant I could actually switch between the two without going into recovery. I've never had a problem using HK with our without v4a.

LOL...that was i thought too.

Sent from my Hardcore One (M8)
The Following User Says Thank You to HC4Life For This Useful Post: [ View ]
Today, 11:18 AM   |  #1245  
Cyclu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 130
 
706 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Quote:
Originally Posted by Alex-V

https://play.google.com/store/apps/d...iper4android4x


Install and activate it..after you can disable again..after this h k works for me with stock player ...it's mentored a few times here

This is an unofficial and old version of V4A not maintained by original developers.
You can found all info and download newer version here:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2191223
The Following 3 Users Say Thank You to Cyclu For This Useful Post: [ View ]
Today, 06:03 PM   |  #1246  
ubercool786's Avatar
Member
Flag Jammu and Kashmir
Thanks Meter: 13
 
43 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
does it work with android 4.4.4
Today, 07:34 PM   |  #1247  
One-M8-Master's Avatar
Senior Member
Flag Hannover
Thanks Meter: 2,521
 
7,150 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by ubercool786

does it work with android 4.4.4

take 5 minutes of your free time and read the last 5 pages...really instead of asking and waiting for an answer you could be already finished with reading and knowing that it will work but you have to do something to get it fully working -.-

The Following 3 Users Say Thank You to One-M8-Master For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in One (M8) Android Development by ThreadRank