Post Reply

AT&T no boot animation after flashing ViperOne

OP Fallen Advocate

18th August 2014, 05:30 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Alabama
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
I am unlocked, rooted, s-off and running 4.3 on my AT&T m8. I recently flashed Viper One, which was my first ROM on this phone, and I no longer have a boot animation, for a while I thought I was stuck on the boot screen but it turns out that I have no boot animation. When I restart my phone all I get is the red text screen, lasts for maybe 3-4 minutes and then the screen turns off when the phone has booted. I asked in the Venom IRC and no one seemed to know what the problem was, so I just thought I would ask here. If anyone has any ideas I would appreciate it, thanks!
18th August 2014, 08:31 PM   |  #2  
HTCNerdYoda's Avatar
Senior Member
Flag Cologne
Thanks Meter: 89
 
347 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by Fallen Advocate

I am unlocked, rooted, s-off and running 4.3 on my AT&T m8. I recently flashed Viper One, which was my first ROM on this phone, and I no longer have a boot animation, for a while I thought I was stuck on the boot screen but it turns out that I have no boot animation. When I restart my phone all I get is the red text screen, lasts for maybe 3-4 minutes and then the screen turns off when the phone has booted. I asked in the Venom IRC and no one seemed to know what the problem was, so I just thought I would ask here. If anyone has any ideas I would appreciate it, thanks!

Question I really read a lot.

As the ROM thread of Viper One states it is designed for FW 2.22.401.x Did you flash the newest FW? If yes you should have a boot animation.


Hit "Thanks" if I was if any help

Sent from my HTC One_M8 using XDA Free mobile app
18th August 2014, 10:31 PM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Alabama
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by HTCNerdYoda

Question I really read a lot.

As the ROM thread of Viper One states it is designed for FW 2.22.401.x Did you flash the newest FW? If yes you should have a boot animation.


Hit "Thanks" if I was if any help

Sent from my HTC One_M8 using XDA Free mobile app

Yes I am on 2.22.401.4, that seemed to be what the people in the IRC seemed to think as well. I have considered going to 2.22.1540.3 and trying again but haven't had time to do so yet.
19th August 2014, 06:59 AM   |  #4  
HTCNerdYoda's Avatar
Senior Member
Flag Cologne
Thanks Meter: 89
 
347 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by Fallen Advocate

Yes I am on 2.22.401.4, that seemed to be what the people in the IRC seemed to think as well. I have considered going to 2.22.1540.3 and trying again but haven't had time to do so yet.

Would be with a try.

Sent from my HTC One_M8 using XDA Free mobile app
19th August 2014, 04:04 PM   |  #5  
redpoint73's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 3,127
 
7,075 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Please don't posts multiple threads asking the same question. I answered your question and attempted to help you here: http://forum.xda-developers.com/att-...lling-t2849818

Did you manually flash firmware with fastboot? If not, you are not on the new 2.22 firmware. Also check your hboot, if on the new firmware, it will be 3.18.

Otherwise, 2.22.1540 firmware is recommended for US users, so flash it.
Last edited by redpoint73; 19th August 2014 at 04:06 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in One (M8) Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank