Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Do I have a dead or dying pixel on my M8?

OP gurkburk92

24th June 2014, 10:53 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
45 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Hey guys, so the other day I noticed a TINY flashing(what I think is a) pixel. It's only visible when I'm on for example the reddit app with the dark theme. It flashes in the middle left side when scrolling up and down. Otherwise, in pixel tests, I can't see it.

What do I have here? Is it dead or on the way? Yes it shows in other apps too, but only in dark themes because it's a small white dot.
24th June 2014, 12:00 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 95
 
841 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
I have one that shows when the camera goes from preview back to camera mode. Doesn't show up in tests either. I'd like to know as well. Also, do you think a dead pixel is covered by the 6 month screen replacement?
Last edited by PcFish; 24th June 2014 at 12:14 PM.
25th June 2014, 08:28 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
45 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Bumping for mor3 help..
25th June 2014, 04:49 PM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
45 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Bumping again...
25th June 2014, 07:35 PM   |  #5  
wtoj34's Avatar
Senior Member
Flag San Antonio, TX
Thanks Meter: 155
 
632 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Too hard to tell from the explanation. Pictures would help

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
25th June 2014, 09:50 PM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
21 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
I haven't noticed this myself so there must be some sort of hardware issue. Isn't the M8 covered for screen problems for 6 months? I'd consider this a screen problem/defect and ask for a replacement if it bothered me.
26th June 2014, 01:01 PM   |  #7  
SilentHunter316's Avatar
Junior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 0
 
27 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
How to do pixel test ? I am having the same problem as you. I start noticing it after installing venom rom (could be unrelated ofc). What rom do you have ?
1st July 2014, 06:43 AM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by SilentHunter316

How to do pixel test ? I am having the same problem as you. I start noticing it after installing venom rom (could be unrelated ofc). What rom do you have ?

I have the same problem. I realized that what I had after installing AR HD 7.0....This pixel in the corner left top

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes