Post Reply

[Q] after converting to GPE

OP zhiarw

18th August 2014, 11:54 AM   |  #1  
OP Member
Flag sulaimanyah
Thanks Meter: 4
 
39 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
here is what i have
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 3.18.0.0000
(bootloader) version-baseband: 1.14.21331931.LA02_2G
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 2.12.1700.1
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-OFF
(bootloader) serialno: HT44WWM03140
(bootloader) imei:
(bootloader) imei2: Not Support
(bootloader) meid: 00000000000000
(bootloader) product: m8_ul
(bootloader) platform: hTCBmsm8974
(bootloader) modelid: 0P6B11000
(bootloader) cidnum: 11111111
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 0mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: off
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: 6e0f5a3d
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0
correctly running gpe edition but i have no server no baseband
i tried flashing radios (ton of them) in zip with out zip any way possible always get this
(bootloader) zip header checking...
(bootloader) zip info parsing...
FAILED (remote: 24 parsing android-info fail)
after trying to flash it with philz recovery i get md5 red error in md5 check
dead line is 1 day ill change back to sense after that
android text info in RUU file
modelid: 0P6B12000
modelid: 0P6B17000
modelid: 0P6B1****cidnum: 11111111
cidnum: T-MOB010
cidnum: CWS__001
cidnum: BS_US001
cidnum: GOOGL001
mainver: 2.12.1700.1
btype:0
aareport:1
hbootpreupdate:3
should i change any thing ?????
i need GSM
Last edited by zhiarw; 8th October 2014 at 02:03 PM.
18th August 2014, 03:11 PM   |  #2  
OP Member
Flag sulaimanyah
Thanks Meter: 4
 
39 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
4215
(bootloader) zip header checking...
(bootloader) zip info parsing...
(bootloader) checking model ID...
(bootloader) checking custom ID...
(bootloader) total_image_number=1

(bootloader) start image[radio] unzipping & flushing...
(bootloader) [RUU]UZ,radio,0
(bootloader) [RUU]UZ,radio,5
(bootloader) [RUU]UZ,radio,10
(bootloader) [RUU]UZ,radio,16
(bootloader) [RUU]UZ,radio,21
(bootloader) [RUU]UZ,radio,26
(bootloader) [RUU]UZ,radio,32
(bootloader) [RUU]UZ,radio,37
(bootloader) [RUU]UZ,radio,42
(bootloader) [RUU]UZ,radio,48
(bootloader) [RUU]UZ,radio,53
(bootloader) [RUU]UZ,radio,68
(bootloader) [RUU]UZ,radio,79
(bootloader) [RUU]UZ,radio,90
(bootloader) [RUU]UZ,radio,100
(bootloader) trying to rename MBA
(bootloader) [RUU]WP,radio,0
(bootloader) [RUU]WP,radio,21
(bootloader) [RUU]WP,radio,42
(bootloader) [RUU]WP,radio,63
(bootloader) [RUU]WP,radio,85
(bootloader) [RUU]WP,radio,100
(bootloader) ...... Successful
(bootloader) current_image_number=0

OKAY [ 9.953s]
finished. total time: 11.802s
mnged to do this but no luck on sim service
18th August 2014, 04:42 PM   |  #3  
OP Member
Flag sulaimanyah
Thanks Meter: 4
 
39 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
OMG 60 people watched it and dint say hi
any ways i flashed hongkong fkn radio and it fkn worked after 8h doin fkn research and i found it
first u have to make file.zip
then open RUUfileXXXXX.zip find android-info.txt
put it in file.zip
then bring the radio u want to flash and put it along with android-info.txt in one zip
peace out damn am mad
The Following User Says Thank You to zhiarw For This Useful Post: [ View ]
24th August 2014, 02:47 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
7 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Used Hong Kong radio
Quote:
Originally Posted by zhiarw

OMG 60 people watched it and dint say hi
any ways i flashed hongkong fkn radio and it fkn worked after 8h doin fkn research and i found it
first u have to make file.zip
then open RUUfileXXXXX.zip find android-info.txt
put it in file.zip
then bring the radio u want to flash and put it along with android-info.txt in one zip
peace out damn am mad

Hi Zhiarw,

Thanks a lot for the tip. I had pretty much the same issue after flashing GPE RUU today (I'm from Singapore). I went to http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2736921 and tried the various radios available, using the Recovery Flashable ZIPs and TWRP as my recovery. It seems that you are right, my 'Baseband Version' and 'IMEI' appeared after flashing the Hong Kong radio.

No idea why but if anyone else has this issue, just try everything in that page (starting from HK).
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in One (M8) Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank