[Q] no mobile network signal

2 posts
Thanks Meter: 0
By magius82, Junior Member on 9th July 2014, 06:34 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
i am from turkey and have an m8w version (asian model) and installed ARHD9.1 on it but after installation when i insert any SIM, i can not get any mobile network signal. which baseband do i need to install, do i need to S-off for that.
any help and advice will be appreciated.
my phone parameters are:

(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader:
(bootloader) version-baseband: 1.16.21331831.A16G
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main:
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON
(bootloader) serialno:
(bootloader) imei:
(bootloader) imei2: Not Support
(bootloader) meid: 00000000000000
(bootloader) product: m8_ul
(bootloader) platform: hTCBmsm8974
(bootloader) modelid: 0P6B62000
(bootloader) cidnum: HTCCN701
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 0mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: on
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: c3d94491
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0
all: Done!
finished. total time: 0.007s
Last edited by magius82; 9th July 2014 at 07:09 PM.
9th July 2014, 06:55 PM |#2  
ckpv5's Avatar
Recognized Contributor
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 13,030
Donate to Me
First ... edit your post and remove the serialno and imei

Second ... you need the firmware for that ROM but you can't do it as your device is S-On
The Following User Says Thank You to ckpv5 For This Useful Post: [ View ]
9th July 2014, 07:42 PM |#3  
OP Junior Member
Flag ankara
Thanks Meter: 0
sorry for the mistake. i tried s-off with firewater but no luck. will try again.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes