FORUMS

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

[Q] Silence Screenshots

699 posts
Thanks Meter: 94
 
By Oditius, Senior Member on 19th August 2014, 02:26 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Has anyone figured how to silence the screenshot click without rooting the M8?
 
 
19th August 2014, 06:11 PM |#2  
E's Avatar
Senior Member
Flag Lancaster,UK
Thanks Meter: 1,468
 
More
Have a search for the audio file & delete it, if you dont know where it is Google it, if no joy mute your phone simples
19th August 2014, 06:15 PM |#3  
Oditius's Avatar
OP Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 94
 
Donate to Me
More
I know where it is, but without root, I can't access it. And I don't want to root the phone, I just restored it to stock. Got tired of buggy custom roms.
19th August 2014, 06:21 PM |#4  
E's Avatar
Senior Member
Flag Lancaster,UK
Thanks Meter: 1,468
 
More
Quote:
Originally Posted by Oditius

I know where it is, but without root, I can't access it. And I don't want to root the phone, I just restored it to stock. Got tired of buggy custom roms.

Simple just root stock remove the file and remove root if you wish or keep it. another simple answer
19th August 2014, 06:38 PM |#5  
Oditius's Avatar
OP Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 94
 
Donate to Me
More
Simple, but not that easy, would have to go through the problem of unlocking the bootloader, rooting, then unroot then lock the bootloader again. Was hoping for a simpler way. I tried the silencer app, it worked in a way, but all it did was shut the volume off. I guess until then, I will just shut the volume off. But thanks for trying.
20th August 2014, 02:35 AM |#6  
Oditius's Avatar
OP Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 94
 
Donate to Me
More
I've done it a hundred times, but have grown tired of it. I like stock anyway and not rooting unless they come out with a multirom where I can load Windows on one boot
20th August 2014, 08:12 AM |#7  
Jamal Ahmed's Avatar
Senior Member
Flag Rawalpindi
Thanks Meter: 981
 
More
Why don't you just turn down the volume or set to vibrate?
The Following User Says Thank You to Jamal Ahmed For This Useful Post: [ View ]
20th August 2014, 10:45 AM |#8  
Oditius's Avatar
OP Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 94
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Jamal Ahmed

Why don't you just turn down the volume or set to vibrate?

That would be another way. Of course I would have to remember to do that and to turn the Vol back up. But thanks for the suggestion.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes