Make Your Own Heat Sink for the LG Optimus 4X HD

Its not a rare occurrence that performing a resource heavy task on your Android device (e.g. … more

Learn How to Create an Old School Dialer

XDA is not only a great source for custom ROMs, kernels, and various modifications for numerous … more

USB Desktop Charger Roundup – XDA TV

Sometimes you learn one way to do something, and that’s the way you do it forever. You never … more

Samsung Galaxy Grand Duos Receives Early CM12 Port

Samsung Galaxy Grand is a dual-SIM phone with a 5 screen that was announced two years ago. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Silence Screenshots

OP Oditius

19th August 2014, 03:26 AM   |  #1  
Oditius's Avatar
OP Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 75
 
628 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
More
Has anyone figured how to silence the screenshot click without rooting the M8?
19th August 2014, 07:11 PM   |  #2  
E's Avatar
Senior Member
Flag Lancaster,UK
Thanks Meter: 1,322
 
2,406 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Have a search for the audio file & delete it, if you dont know where it is Google it, if no joy mute your phone simples
19th August 2014, 07:15 PM   |  #3  
Oditius's Avatar
OP Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 75
 
628 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
More
I know where it is, but without root, I can't access it. And I don't want to root the phone, I just restored it to stock. Got tired of buggy custom roms.
19th August 2014, 07:21 PM   |  #4  
E's Avatar
Senior Member
Flag Lancaster,UK
Thanks Meter: 1,322
 
2,406 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by Oditius

I know where it is, but without root, I can't access it. And I don't want to root the phone, I just restored it to stock. Got tired of buggy custom roms.

Simple just root stock remove the file and remove root if you wish or keep it. another simple answer
19th August 2014, 07:38 PM   |  #5  
Oditius's Avatar
OP Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 75
 
628 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
More
Simple, but not that easy, would have to go through the problem of unlocking the bootloader, rooting, then unroot then lock the bootloader again. Was hoping for a simpler way. I tried the silencer app, it worked in a way, but all it did was shut the volume off. I guess until then, I will just shut the volume off. But thanks for trying.
20th August 2014, 03:35 AM   |  #6  
Oditius's Avatar
OP Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 75
 
628 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
More
I've done it a hundred times, but have grown tired of it. I like stock anyway and not rooting unless they come out with a multirom where I can load Windows on one boot
20th August 2014, 09:12 AM   |  #7  
Jamal Ahmed's Avatar
Senior Member
Flag Rawalpindi
Thanks Meter: 976
 
931 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Why don't you just turn down the volume or set to vibrate?
The Following User Says Thank You to Jamal Ahmed For This Useful Post: [ View ]
20th August 2014, 11:45 AM   |  #8  
Oditius's Avatar
OP Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 75
 
628 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Jamal Ahmed

Why don't you just turn down the volume or set to vibrate?

That would be another way. Of course I would have to remember to do that and to turn the Vol back up. But thanks for the suggestion.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes