Post Reply

unable to mount data?

OP spacemanps

21st July 2014, 04:30 AM   |  #1  
spacemanps's Avatar
OP Senior Member
NJ!!!
Thanks Meter: 4
 
232 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Sooo i have a rooted and unlocked bootload for starters.. I originally had the idea id get this done for my trip but doesnt look like it at this point..

So I followed this guy to root and unlock bootloader
http://htconeroot.com/htc-one-root/h...ot-htc-one-m8/

I flashed the rom insertcoin so im currently running that. I keep seeing a message that my SU binary was out of date so i was trying to fix that but then wanted to just flash a new rom. I sent to go wipe but whenever i try to wipe system, cache and data, i get the message:

E:unable to mount data
E:Unable to mount internal storage

I also need to at some point go sff... If any one can provide tips that would be great. In the meantime ill read around.
21st July 2014, 02:38 PM   |  #2  
spacemanps's Avatar
OP Senior Member
NJ!!!
Thanks Meter: 4
 
232 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Bump for some help
21st July 2014, 03:33 PM   |  #3  
redpoint73's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 3,138
 
7,112 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Did you try to do a factory reset in bootloader?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in One (M8) Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank