Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,811,472 Members 50,297 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] URGENT HTC One M8 Telus Model Is Bricked?

Tip us?
 
exocetdj
Old
#31  
exocetdj's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,048
Posts: 3,014
Join Date: Dec 2011
Location: Bristol UK

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Needurgenthelp View Post
I shall buy one really soon, it seems really handy!

I fixed the issue! I just put the rom .zip file into my platform-tools and put in the normal command. it's loading!
Great! glad you have it sorted, i may come to you for sideloading advice hahahaha

U can get them cheap and it saves a sh#t load of hassle lol
 
wtfsykhang
Old
#32  
wtfsykhang's Avatar
Member
Thanks Meter 43
Posts: 75
Join Date: May 2013
Quote:
Originally Posted by Needurgenthelp View Post
I shall buy one really soon, it seems really handy!

I fixed the issue! I just put the rom .zip file into my platform-tools and put in the normal command. it's loading!
Awesome lol. I thought you had the zip in your platform tools folder already xD. Glad you figured it out
The Following User Says Thank You to wtfsykhang For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Needurgenthelp
Old
#33  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 19
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by wtfsykhang View Post
Awesome lol. I thought you had the zip in your platform tools folder already xD. Glad you figured it out
Oh, woops! x) Just one quick question... how do I set a backup in TWRP? Sorry, guys, I'm really rubbish at this stuff

@exocetdj I'll try my very best, haha! I spent a whole night trying to figure this out and I finally got it thanks to you guys! I would give a million thanks if I could!
 
exocetdj
Old
#34  
exocetdj's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,048
Posts: 3,014
Join Date: Dec 2011
Location: Bristol UK

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Needurgenthelp View Post
Oh, woops! x) Just one quick question... how do I set a backup in TWRP? Sorry, guys, I'm really rubbish at this stuff

@exocetdj I'll try my very best, haha! I spent a whole night trying to figure this out and I finally got it thanks to you guys! I would give a million thanks if I could!
should be a backup option mate

glad to be a help mate
The Following User Says Thank You to exocetdj For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Needurgenthelp
Old
(Last edited by Needurgenthelp; 22nd July 2014 at 11:16 AM.)
#35  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 19
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by exocetdj View Post
should be a backup option mate

glad to be a help mate
Thanks! And USB debugging is off by default on my phone right now, should I keep it on? And is there a kill command for the cmd.exe?
 
wtfsykhang
Old
#36  
wtfsykhang's Avatar
Member
Thanks Meter 43
Posts: 75
Join Date: May 2013
Quote:
Originally Posted by Needurgenthelp View Post
Oh, woops! x) Just one quick question... how do I set a backup in TWRP? Sorry, guys, I'm really rubbish at this stuff

@exocetdj I'll try my very best, haha! I spent a whole night trying to figure this out and I finally got it thanks to you guys! I would give a million thanks if I could!
No problem lol. If you need help with anything else pm me. Gotta get some sleep its 3:14am where I am lol
The Following User Says Thank You to wtfsykhang For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
exocetdj
Old
#37  
exocetdj's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,048
Posts: 3,014
Join Date: Dec 2011
Location: Bristol UK

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Needurgenthelp View Post
Thanks! And USB debugging is off by default on my phone right now, should I keep it on? And is there a kill command for the cmd.exe?
I do

Just select it in developer options (or wherever it is on the GPE rom lol)
The Following User Says Thank You to exocetdj For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Needurgenthelp
Old
#38  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 19
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by exocetdj View Post
I do

Just select it in developer options (or wherever it is on the GPE rom lol)
Thank you so much, for everything!!
The Following User Says Thank You to Needurgenthelp For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
exocetdj
Old
#39  
exocetdj's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,048
Posts: 3,014
Join Date: Dec 2011
Location: Bristol UK

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Needurgenthelp View Post
Thank you so much, for everything!!
NP dude

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes