Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

(Newest) VZW_RUU/KitKat/Sense6! S-off only! 3.09.605.2

OP dottat

23rd October 2014, 12:44 PM   |  #51  
dottat's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag york, pa
Thanks Meter: 1,356
 
3,042 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by andrewjt19

Bootloader is LOCKED and after verifying it I removed root through the SuperSU app. So now I'm S-OFF, LOCKED and unrooted.

---------- Post added 23rd October 2014 at 12:02 AM ---------- Previous post was 22nd October 2014 at 11:55 PM ----------

I am downloading the signed RUU from Fly's post... Will it still work with the locked bootloader?

Did you see my pm? That's not neccesary.
The Following User Says Thank You to dottat For This Useful Post: [ View ]
23rd October 2014, 01:11 PM   |  #52  
andrewjt19's Avatar
Senior Member
Flag Pennsylvania
Thanks Meter: 125
 
715 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Yes I did will download
24th October 2014, 05:55 PM   |  #53  
andrewjt19's Avatar
Senior Member
Flag Pennsylvania
Thanks Meter: 125
 
715 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Worked perfect, thanks
24th October 2014, 05:55 PM   |  #54  
dottat's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag york, pa
Thanks Meter: 1,356
 
3,042 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by andrewjt19

Worked perfect, thanks

[emoji1] [emoji106]
The Following User Says Thank You to dottat For This Useful Post: [ View ]
24th October 2014, 07:29 PM   |  #55  
mwebb34's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 137
 
1,237 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
When i try to flash the ruu in terminal emu on pc it says error cannot open vzwT6.3.09.605.2_OP3PMIG.ZIP
The ruu is located in adb with my fastboot stuff.

---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------

And i do have usb debugging on and my fastboot in settings is unchecked.

---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:15 AM ----------

Im typing the name of the ruu just as it says after it downloads

---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------

Let me give it another shot
24th October 2014, 08:28 PM   |  #56  
dottat's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag york, pa
Thanks Meter: 1,356
 
3,042 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mwebb34

When i try to flash the ruu in terminal emu on pc it says error cannot open vzwT6.3.09.605.2_OP3PMIG.ZIP
The ruu is located in adb with my fastboot stuff.

---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------

And i do have usb debugging on and my fastboot in settings is unchecked.

---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:15 AM ----------

Im typing the name of the ruu just as it says after it downloads

---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------

Let me give it another shot

0P3B. Leading char is a zero
The Following User Says Thank You to dottat For This Useful Post: [ View ]
24th October 2014, 09:17 PM   |  #57  
mwebb34's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 137
 
1,237 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
It still says error even. With the leading char 0

---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------

I dont know what im doing wrong. Do i need to change the name of the ruu after it downloads? I downloaded the ruu from my phone then copyed it to my computer is that ok? Im gonna try to download it again but this time im gonna try downloading the ruu from my computer.
24th October 2014, 10:03 PM   |  #58  
dottat's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag york, pa
Thanks Meter: 1,356
 
3,042 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mwebb34

It still says error even. With the leading char 0

---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------

I dont know what im doing wrong. Do i need to change the name of the ruu after it downloads? I downloaded the ruu from my phone then copyed it to my computer is that ok? Im gonna try to download it again but this time im gonna try downloading the ruu from my computer.

Open task manager and tell me how much free ram your pc has?
24th October 2014, 10:19 PM   |  #59  
mwebb34's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 137
 
1,237 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by dottat

Open task manager and tell me how much free ram your pc has?

Not enough
Last edited by mwebb34; 28th October 2014 at 06:57 AM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes