Update Overload: SuperSU Heavily Updated

There are apps and apps out there. Very few can reach the level of popularity required to stay at … more

Lollipop Leak Available for the Sprint Galaxy S5

Since the Android 5.0Lollipop’s official release not too long ago, we’ve seen … more

CPU Spy Gets an Android Lollipop Makeover

At some point in the distant past, you probably heard of CPU Spy for Android by XDARetired … more

Amazon Fire TV Stick vs Chromecast – XDA TV

There is no doubt that Amazon is a huge player in many markets, and they want to be a huge … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

carrier unlock?

OP mrkrowely

17th August 2014, 06:04 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
42 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
i've seen posts about unlocking the sim, but those are for GSM,

I have a sprint one max, currently using it on sprint, but i also have a verizon DNA that i use on verizon. i will soon be wanting to use my one max on verizon, how do i achieve this with the one max?
17th August 2014, 08:37 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Hermitage
Thanks Meter: 231
 
1,512 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by mrkrowely

i've seen posts about unlocking the sim, but those are for GSM,

I have a sprint one max, currently using it on sprint, but i also have a verizon DNA that i use on verizon. i will soon be wanting to use my one max on verizon, how do i achieve this with the one max?

Can't. All Verizon phones must be provisioned by Verizon. That's why you can never buy an unlocked phone and go to them with it.

Sent from my HTC0P3P7 using XDA Free mobile app
The Following User Says Thank You to cstrife999 For This Useful Post: [ View ]
17th August 2014, 08:44 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
42 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
well that stinks!

WTB Bricked verizon htc one max then!! lol

FOR CHEAP!
18th August 2014, 07:00 AM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
42 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by cstrife999

Can't. All Verizon phones must be provisioned by Verizon. That's why you can never buy an unlocked phone and go to them with it.

Sent from my HTC0P3P7 using XDA Free mobile app

i'm still curious and why you couldn't flash a verizon hboot, raidio, firmware, and rom, insert an actual verizon sim card and it work?
i'm sure it wouldn't work to it's 100%, but 90% of the bandwith usage on both devices are the same, both are cdma and LTE.
18th August 2014, 08:13 AM   |  #5  
Senior Member
Flag Hermitage
Thanks Meter: 231
 
1,512 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by mrkrowely

i'm still curious and why you couldn't flash a verizon hboot, raidio, firmware, and rom, insert an actual verizon sim card and it work?
i'm sure it wouldn't work to it's 100%, but 90% of the bandwith usage on both devices are the same, both are cdma and LTE.

Verizon has to provision all phones for use on their network. Without their allowance nothing else matters. Imagine their network like a WiFi hotspot. You have the ability to use it but lack the passphrase and no ability to find it out without the owners permission.

Sent from my HTC0P3P7 using XDA Free mobile app
18th August 2014, 08:08 PM   |  #6  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
42 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by cstrife999

Verizon has to provision all phones for use on their network. Without their allowance nothing else matters. Imagine their network like a WiFi hotspot. You have the ability to use it but lack the passphrase and no ability to find it out without the owners permission.

Sent from my HTC0P3P7 using XDA Free mobile app

i have a verizon droid DNA, with an account, what if i or could i put the "ID" and everything of my max to look like it's the DNA, and flash the verizon MAX rom and everything, just altering the info file to match the new DNA id's so that it installs?
18th August 2014, 08:43 PM   |  #7  
Senior Member
Flag Hermitage
Thanks Meter: 231
 
1,512 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by mrkrowely

i have a verizon droid DNA, with an account, what if i or could i put the "ID" and everything of my max to look like it's the DNA, and flash the verizon MAX rom and everything, just altering the info file to match the new DNA id's so that it installs?

There is no way to do it. It doesn't matter what you copy Verizon didn't provision your meid......

Sent from my HTC0P3P7 using XDA Free mobile app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes