Best Alarm App for Android?

There are tons of choices to choose from when looking for a great alarm app for Android. While the stock … more

Unofficial CM12.1 Available for Moto E 2014

While Motorola is yet to release a final 5.0.2 build for the Moto E 2014, XDA Senior … more

Pinsy Brings Social Sketching To Your Watch & Phone

Did you watch Apple’s VP draw on his wrist during the Apple Watch announcement … more

CyanogenMod 12.1 for Samsung Galaxy S5

Android 5.1 is slowly putting its mark in the custom ROM world. CyanogenMod 12.1 is available to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Can't get out of hboot screen

18th July 2014, 04:08 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
I can't get out of hboot screen and boot into the OS or into recovery to wipe the cache to see if that will fix it. Don't see HTC logo. I think the internal storage isn't being read properly. I went from CyanogenMod 11 to Android 4.4.2 rooted. How to resolve?
19th July 2014, 06:17 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by Akio8

I can't get out of hboot screen and boot into the OS or into recovery to wipe the cache to see if that will fix it. Don't see HTC logo. I think the internal storage isn't being read properly. I went from CyanogenMod 11 to Android 4.4.2 rooted. How to resolve?

Any ideas?
20th July 2014, 11:13 AM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
112 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by Akio8

Any ideas?

Do you see the phone on the adb devices list ? ( adb devices )
20th July 2014, 06:35 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by htc_one_mini_m4

Do you see the phone on the adb devices list ? ( adb devices )

No, I see this when I enter adb devices:

* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
List of devices attached

There is nothing after list of devices attached.
Last edited by Akio8; 20th July 2014 at 06:52 PM.
21st July 2014, 08:09 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
112 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by Akio8

No, I see this when I enter adb devices:

* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
List of devices attached

There is nothing after list of devices attached.

Does it appear in the "fastboot devices" list ?
26th July 2014, 08:11 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by htc_one_mini_m4

Does it appear in the "fastboot devices" list ?

Yes it appears in the "fast boot devices" list but not the "adb devices" list
27th July 2014, 03:27 AM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
112 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Can you flash the AT&T 3.10 ( HBOOT v2.22 ) using fastboot and see if you gain adb control again ?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes