AOSP 5.1 ROM Compiled for the Moto E

It’s been a few weeks since the release of Android 5.1 and XDA Senior Member percy_g2 has … more

CutCalc: A Calculator for Mechanical Engineers

Mechanical and mechatronics engineers may want a handy app to calculate data for … more

Google Play Music Customizations – XDA Xposed Tuesday

If Cyanogen Inc. has its way, you won’t be forced into the Google … more

Sony Xperia Z3 Lollipop Framework Ported to CM12

Android 5.0 for Xperia has a unique look and feel. You don’t have to get a Sony … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] HELP Urgent No OS only Recovery

26th August 2014, 03:39 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
No OS only recovery, i can't flash a new rom, someone knows how to flash by adb or fastboot? i'm desperate. I can't mount on otg, recovery says Interna storage 0mb OTG 0mb, before of this i've have installed firmare of sense 6 but i've lost all... please help me
 
 
26th August 2014, 04:22 PM |#2  
shivasrage's Avatar
Senior Member
Flag level country
Thanks Meter: 116
 
322 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by Acticus

No OS only recovery, i can't flash a new rom, someone knows how to flash by adb or fastboot? i'm desperate. I can't mount on otg, recovery says Interna storage 0mb OTG 0mb, before of this i've have installed firmare of sense 6 but i've lost all... please help me

Yes I know that...

Is your adb and fastboot working...???
Please post BOOTLOADER output....
What recovery are you using...?

greets
Last edited by shivasrage; 26th August 2014 at 04:26 PM.
The Following User Says Thank You to shivasrage For This Useful Post: [ View ]
26th August 2014, 04:31 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by shivasrage

Yes I know that...

Is your adb and fastboot working...???
Please post BOOTLOADER output....
What recovery are you using...?

greets

HBoot 2.22
Super Cid
Relocked


Recovery is CWM now, thnaks for answer

i'm trying flash with sideload.. but it's slowly
Last edited by Acticus; 26th August 2014 at 04:40 PM.
26th August 2014, 04:44 PM |#4  
shivasrage's Avatar
Senior Member
Flag level country
Thanks Meter: 116
 
322 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by Acticus

HBoot 2.22
Super Cid
Relocked


Recovery is CWM now, thnaks for answer

i'm trying flash with sideload.. but it's slowly

OK in short terms:

I highly recommend to change to TWRP 2.7.1.1 or latest philz recovery. (first I think you have to unlock your bootloader)
Next ...like you allready posted... try to sideload or push your sense 6 ROM

And yes I know sideload needs some patience...
greets
26th August 2014, 05:20 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by shivasrage

OK in short terms:

I highly recommend to change to TWRP 2.7.1.1 or latest philz recovery. (first I think you have to unlock your bootloader)
Next ...like you allready posted... try to sideload or push your sense 6 ROM

And yes I know sideload needs some patience...
greets

fastboot does not work well, do not respond to commands
26th August 2014, 07:49 PM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by Acticus

fastboot does not work well, do not respond to commands

now when i plug the usb the computer respond uknown device
26th August 2014, 08:00 PM |#7  
shivasrage's Avatar
Senior Member
Flag level country
Thanks Meter: 116
 
322 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by Acticus

now when i plug the usb the computer respond uknown device

I think its an driver issue....check your drivers first..
Lo0k into device manager in windows what your HTC M_4 is listed.
Is there maybee an (!) ?
Your device should be listed under "my HTC" then fastboot should work correct.
Donīt use Windows 8 many driver problems reported rather use Windows 7
Last edited by shivasrage; 26th August 2014 at 08:14 PM.
26th August 2014, 08:21 PM |#8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by shivasrage

I think its an driver issue....check your drivers first..
Lo0k into device manager in windows what your HTC M_4 is listed.
Is there maybee an (!) ?
Your device should be listed under "my HTC" then fastboot should work correct.
Donīt use Windows 8 many driver problems reported rather use Windows 7

nope i have reinstalled drivers but same result
26th August 2014, 08:29 PM |#9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
this
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	usb.PNG
Views:	62
Size:	4.1 KB
ID:	2913314  
26th August 2014, 08:31 PM |#10  
Senior Member
Flag Nashville
Thanks Meter: 95
 
376 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
Quote:
Originally Posted by Acticus

nope i have reinstalled drivers but same result

You never said which OS you're using. Just re-installing the drivers usually won't fix an issue with usb.

Have you tried another cable? Tried plugging into a different USB port?

When you go into device manager, do you see any android, or HTC devices?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes