Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,363 Members 43,151 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] HELP Urgent No OS only Recovery

Tip us?
 
Acticus
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Jul 2014
Default [Q] HELP Urgent No OS only Recovery

No OS only recovery, i can't flash a new rom, someone knows how to flash by adb or fastboot? i'm desperate. I can't mount on otg, recovery says Interna storage 0mb OTG 0mb, before of this i've have installed firmare of sense 6 but i've lost all... please help me
 
shivasrage
Old
(Last edited by shivasrage; 26th August 2014 at 04:26 PM.)
#2  
shivasrage's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 108
Posts: 288
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by Acticus View Post
No OS only recovery, i can't flash a new rom, someone knows how to flash by adb or fastboot? i'm desperate. I can't mount on otg, recovery says Interna storage 0mb OTG 0mb, before of this i've have installed firmare of sense 6 but i've lost all... please help me
Yes I know that...

Is your adb and fastboot working...???
Please post BOOTLOADER output....
What recovery are you using...?

greets
AndroidNerd>>><<<


Devices: a lot...
The Following User Says Thank You to shivasrage For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Acticus
Old
(Last edited by Acticus; 26th August 2014 at 04:40 PM.)
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by shivasrage View Post
Yes I know that...

Is your adb and fastboot working...???
Please post BOOTLOADER output....
What recovery are you using...?

greets
HBoot 2.22
Super Cid
Relocked


Recovery is CWM now, thnaks for answer

i'm trying flash with sideload.. but it's slowly
 
shivasrage
Old
#4  
shivasrage's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 108
Posts: 288
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by Acticus View Post
HBoot 2.22
Super Cid
Relocked


Recovery is CWM now, thnaks for answer

i'm trying flash with sideload.. but it's slowly
OK in short terms:

I highly recommend to change to TWRP 2.7.1.1 or latest philz recovery. (first I think you have to unlock your bootloader)
Next ...like you allready posted... try to sideload or push your sense 6 ROM

And yes I know sideload needs some patience...
greets
AndroidNerd>>><<<


Devices: a lot...
 
Acticus
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by shivasrage View Post
OK in short terms:

I highly recommend to change to TWRP 2.7.1.1 or latest philz recovery. (first I think you have to unlock your bootloader)
Next ...like you allready posted... try to sideload or push your sense 6 ROM

And yes I know sideload needs some patience...
greets
fastboot does not work well, do not respond to commands
 
Acticus
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by Acticus View Post
fastboot does not work well, do not respond to commands
now when i plug the usb the computer respond uknown device
 
shivasrage
Old
(Last edited by shivasrage; 26th August 2014 at 08:14 PM.)
#7  
shivasrage's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 108
Posts: 288
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by Acticus View Post
now when i plug the usb the computer respond uknown device
I think its an driver issue....check your drivers first..
Lo0k into device manager in windows what your HTC M_4 is listed.
Is there maybee an (!) ?
Your device should be listed under "my HTC" then fastboot should work correct.
Donīt use Windows 8 many driver problems reported rather use Windows 7
AndroidNerd>>><<<


Devices: a lot...
 
Acticus
Old
#8  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by shivasrage View Post
I think its an driver issue....check your drivers first..
Lo0k into device manager in windows what your HTC M_4 is listed.
Is there maybee an (!) ?
Your device should be listed under "my HTC" then fastboot should work correct.
Donīt use Windows 8 many driver problems reported rather use Windows 7
nope i have reinstalled drivers but same result
 
Acticus
Old
#9  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Jul 2014
this
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	usb.PNG
Views:	56
Size:	4.1 KB
ID:	2913314  
 
jollywhitefoot
Old
#10  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 52
Join Date: Jul 2014
Location: Nashville
Quote:
Originally Posted by Acticus View Post
nope i have reinstalled drivers but same result
You never said which OS you're using. Just re-installing the drivers usually won't fix an issue with usb.

Have you tried another cable? Tried plugging into a different USB port?

When you go into device manager, do you see any android, or HTC devices?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes