FORUMS

Which Lockscreen Security Type Do You Use?

From pattern locks to the controversial face unlock, there are a number of different ways you … more

Xposed 3.0 Alpha 3 Released

A new alpha for the Xposed framework is out and brings several bug fixes. You’ll only need to flash … more

XDA Recap: This Week In Android (Apr 18 – 25)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Custom ROMs vs. Modular Tweaks

Join us in a fun Sunday Debate on Mods and ROMs. Come with your opinions and feel free to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] HELP Urgent No OS only Recovery

26th August 2014, 03:39 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
No OS only recovery, i can't flash a new rom, someone knows how to flash by adb or fastboot? i'm desperate. I can't mount on otg, recovery says Interna storage 0mb OTG 0mb, before of this i've have installed firmare of sense 6 but i've lost all... please help me
 
 
26th August 2014, 04:22 PM |#2  
shivasrage's Avatar
Senior Member
Flag level country
Thanks Meter: 116
 
More
Quote:
Originally Posted by Acticus

No OS only recovery, i can't flash a new rom, someone knows how to flash by adb or fastboot? i'm desperate. I can't mount on otg, recovery says Interna storage 0mb OTG 0mb, before of this i've have installed firmare of sense 6 but i've lost all... please help me

Yes I know that...

Is your adb and fastboot working...???
Please post BOOTLOADER output....
What recovery are you using...?

greets
Last edited by shivasrage; 26th August 2014 at 04:26 PM.
The Following User Says Thank You to shivasrage For This Useful Post: [ View ]
26th August 2014, 04:31 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by shivasrage

Yes I know that...

Is your adb and fastboot working...???
Please post BOOTLOADER output....
What recovery are you using...?

greets

HBoot 2.22
Super Cid
Relocked


Recovery is CWM now, thnaks for answer

i'm trying flash with sideload.. but it's slowly
Last edited by Acticus; 26th August 2014 at 04:40 PM.
26th August 2014, 04:44 PM |#4  
shivasrage's Avatar
Senior Member
Flag level country
Thanks Meter: 116
 
More
Quote:
Originally Posted by Acticus

HBoot 2.22
Super Cid
Relocked


Recovery is CWM now, thnaks for answer

i'm trying flash with sideload.. but it's slowly

OK in short terms:

I highly recommend to change to TWRP 2.7.1.1 or latest philz recovery. (first I think you have to unlock your bootloader)
Next ...like you allready posted... try to sideload or push your sense 6 ROM

And yes I know sideload needs some patience...
greets
26th August 2014, 05:20 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by shivasrage

OK in short terms:

I highly recommend to change to TWRP 2.7.1.1 or latest philz recovery. (first I think you have to unlock your bootloader)
Next ...like you allready posted... try to sideload or push your sense 6 ROM

And yes I know sideload needs some patience...
greets

fastboot does not work well, do not respond to commands
26th August 2014, 07:49 PM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Acticus

fastboot does not work well, do not respond to commands

now when i plug the usb the computer respond uknown device
26th August 2014, 08:00 PM |#7  
shivasrage's Avatar
Senior Member
Flag level country
Thanks Meter: 116
 
More
Quote:
Originally Posted by Acticus

now when i plug the usb the computer respond uknown device

I think its an driver issue....check your drivers first..
Lo0k into device manager in windows what your HTC M_4 is listed.
Is there maybee an (!) ?
Your device should be listed under "my HTC" then fastboot should work correct.
Donīt use Windows 8 many driver problems reported rather use Windows 7
Last edited by shivasrage; 26th August 2014 at 08:14 PM.
26th August 2014, 08:21 PM |#8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by shivasrage

I think its an driver issue....check your drivers first..
Lo0k into device manager in windows what your HTC M_4 is listed.
Is there maybee an (!) ?
Your device should be listed under "my HTC" then fastboot should work correct.
Donīt use Windows 8 many driver problems reported rather use Windows 7

nope i have reinstalled drivers but same result
26th August 2014, 08:29 PM |#9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
this
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	usb.PNG
Views:	62
Size:	4.1 KB
ID:	2913314  
26th August 2014, 08:31 PM |#10  
Senior Member
Flag Nashville
Thanks Meter: 97
 
More
Quote:
Originally Posted by Acticus

nope i have reinstalled drivers but same result

You never said which OS you're using. Just re-installing the drivers usually won't fix an issue with usb.

Have you tried another cable? Tried plugging into a different USB port?

When you go into device manager, do you see any android, or HTC devices?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes