Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Major Update for the Sony Smartwatch 2 Brings DND and More

With the wearables landscape now dominated by Android Wear and Pebble, its … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] HELP Urgent No OS only Recovery

OP Acticus

26th August 2014, 04:39 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
No OS only recovery, i can't flash a new rom, someone knows how to flash by adb or fastboot? i'm desperate. I can't mount on otg, recovery says Interna storage 0mb OTG 0mb, before of this i've have installed firmare of sense 6 but i've lost all... please help me
26th August 2014, 05:22 PM   |  #2  
shivasrage's Avatar
Senior Member
Flag level country
Thanks Meter: 113
 
309 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by Acticus

No OS only recovery, i can't flash a new rom, someone knows how to flash by adb or fastboot? i'm desperate. I can't mount on otg, recovery says Interna storage 0mb OTG 0mb, before of this i've have installed firmare of sense 6 but i've lost all... please help me

Yes I know that...

Is your adb and fastboot working...???
Please post BOOTLOADER output....
What recovery are you using...?

greets
Last edited by shivasrage; 26th August 2014 at 05:26 PM.
The Following User Says Thank You to shivasrage For This Useful Post: [ View ]
26th August 2014, 05:31 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by shivasrage

Yes I know that...

Is your adb and fastboot working...???
Please post BOOTLOADER output....
What recovery are you using...?

greets

HBoot 2.22
Super Cid
Relocked


Recovery is CWM now, thnaks for answer

i'm trying flash with sideload.. but it's slowly
Last edited by Acticus; 26th August 2014 at 05:40 PM.
26th August 2014, 05:44 PM   |  #4  
shivasrage's Avatar
Senior Member
Flag level country
Thanks Meter: 113
 
309 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by Acticus

HBoot 2.22
Super Cid
Relocked


Recovery is CWM now, thnaks for answer

i'm trying flash with sideload.. but it's slowly

OK in short terms:

I highly recommend to change to TWRP 2.7.1.1 or latest philz recovery. (first I think you have to unlock your bootloader)
Next ...like you allready posted... try to sideload or push your sense 6 ROM

And yes I know sideload needs some patience...
greets
26th August 2014, 06:20 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by shivasrage

OK in short terms:

I highly recommend to change to TWRP 2.7.1.1 or latest philz recovery. (first I think you have to unlock your bootloader)
Next ...like you allready posted... try to sideload or push your sense 6 ROM

And yes I know sideload needs some patience...
greets

fastboot does not work well, do not respond to commands
26th August 2014, 08:49 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by Acticus

fastboot does not work well, do not respond to commands

now when i plug the usb the computer respond uknown device
26th August 2014, 09:00 PM   |  #7  
shivasrage's Avatar
Senior Member
Flag level country
Thanks Meter: 113
 
309 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by Acticus

now when i plug the usb the computer respond uknown device

I think its an driver issue....check your drivers first..
Lo0k into device manager in windows what your HTC M_4 is listed.
Is there maybee an (!) ?
Your device should be listed under "my HTC" then fastboot should work correct.
Donīt use Windows 8 many driver problems reported rather use Windows 7
Last edited by shivasrage; 26th August 2014 at 09:14 PM.
26th August 2014, 09:21 PM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by shivasrage

I think its an driver issue....check your drivers first..
Lo0k into device manager in windows what your HTC M_4 is listed.
Is there maybee an (!) ?
Your device should be listed under "my HTC" then fastboot should work correct.
Donīt use Windows 8 many driver problems reported rather use Windows 7

nope i have reinstalled drivers but same result
26th August 2014, 09:29 PM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
this
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	usb.PNG
Views:	62
Size:	4.1 KB
ID:	2913314  
26th August 2014, 09:31 PM   |  #10  
Senior Member
Flag Nashville
Thanks Meter: 71
 
245 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
Quote:
Originally Posted by Acticus

nope i have reinstalled drivers but same result

You never said which OS you're using. Just re-installing the drivers usually won't fix an issue with usb.

Have you tried another cable? Tried plugging into a different USB port?

When you go into device manager, do you see any android, or HTC devices?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes