Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Purple Camera Issue!

OP redwolf056

22nd August 2014, 06:14 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 4
 
9 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Hey all,

I got my Mini used with AT&T 4.2.2 stock firmware. Never had any camera issues. I've since tried to flash to some 4.4 ROMs and been getting the purple camera issue infamous on the M7. I've had four variations in all -

1) Stock 4.2.2 w/ 2.19 firmware - No Purple
2) CM11 w/ 2.19 firmware - Purple
3) tr1gg3r84's 4.4.2 + sense 5.5 odex w/ 2.22 firmware - Purple
4) CM11 w/ 2.22 firmware - Purple

First time I flashed to CM11 and then recovered back to #1, and the camera was back to normal. A lot of the M7 forums said it was related to heat, but even after being off for a while I still have this problem. Anyone have any ideas?

Thanks!
25th August 2014, 05:43 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 4
 
9 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
So many views and no responses... does no one really have any ideas here? Anything would be helpful!


Quote:
Originally Posted by redwolf056

Hey all,

I got my Mini used with AT&T 4.2.2 stock firmware. Never had any camera issues. I've since tried to flash to some 4.4 ROMs and been getting the purple camera issue infamous on the M7. I've had four variations in all -

1) Stock 4.2.2 w/ 2.19 firmware - No Purple
2) CM11 w/ 2.19 firmware - Purple
3) tr1gg3r84's 4.4.2 + sense 5.5 odex w/ 2.22 firmware - Purple
4) CM11 w/ 2.22 firmware - Purple

First time I flashed to CM11 and then recovered back to #1, and the camera was back to normal. A lot of the M7 forums said it was related to heat, but even after being off for a while I still have this problem. Anyone have any ideas?

Thanks!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes