Post Reply

[Q] Issues with SIM unlocking.. help please!!

OP nghtfallen

30th August 2014, 03:02 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
I have clockwork mod, I did this about 5-7 months ago and its all rooted correctly and has busybox etc, I've tried many methods to get this unlock code as in the mmcblk0p6 file, which is not even on the phone as far as I know, and the bash script so I do not know what to do at this point as im out of ideas and this is driving me insane. Can someone help me?
30th August 2014, 04:00 AM   |  #2  
tivofool's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 180
 
581 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by nghtfallen

I have clockwork mod, I did this about 5-7 months ago and its all rooted correctly and has busybox etc, I've tried many methods to get this unlock code as in the mmcblk0p6 file, which is not even on the phone as far as I know, and the bash script so I do not know what to do at this point as im out of ideas and this is driving me insane. Can someone help me?

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1693491
6th October 2014, 02:23 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
Quote:
Originally Posted by nghtfallen

I have clockwork mod, I did this about 5-7 months ago and its all rooted correctly and has busybox etc, I've tried many methods to get this unlock code as in the mmcblk0p6 file, which is not even on the phone as far as I know, and the bash script so I do not know what to do at this point as im out of ideas and this is driving me insane. Can someone help me?

You may get an Error or Unlock Code won't work if you don't enter it in a ROM that has SENSE in it. Just to give you a heads up if you get the unlock code. Make sure you have a ROM with SENSE.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes