Browse Your Files with Ease using MK Explorer

Google has made quite an effort in perfecting the powerful and multi-faceted OS that we know as … more

How to Fix the Nexus Available Storage Bug – XDA TV

Is your Nexus device only showing half of the available storage as it should? Many … more

Don’t Forget About Birthdays with Birthday Reminder

A person’s birthday is, without a doubt,one of the most important days in his … more

Don’t Fear Flashing with I Don’t Want You!

The XDA message boards are full of various modifications, with many of these helping … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

LCD Digitiser Replacement Issues HTC One X

OP chwads2k8

5th July 2014, 02:48 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 42
 
337 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Hi,
I have this HTC one x which needed a digitiser replacement as no touch would register. LCD was ok but decided to get a new lcd+ digitiser. I have replaced the screen and the LCD is working fine but the digitiser is still not working. iv checked the cables none are broken and the connector for the digitiser on the booard looks ok too.

Any ideas what im doing wrong or is it a board problem? everything else works fine its just the digitiser
5th July 2014, 03:02 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
163 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by chwads2k8

Hi,
I have this HTC one x which needed a digitiser replacement as no touch would register. LCD was ok but decided to get a new lcd+ digitiser. I have replaced the screen and the LCD is working fine but the digitiser is still not working. iv checked the cables none are broken and the connector for the digitiser on the booard looks ok too.

Any ideas what im doing wrong or is it a board problem? everything else works fine its just the digitiser

Guessing you have tried factory reset / re flashed the correct boot.img?
5th July 2014, 04:33 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 42
 
337 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
trying that now but im on win 8.1 in bootloader i have drivers installed bt no access to fastboot or adb. but when i boot into os i have adb and im pushing rom.zip as PJ46IMG.zip and see if that works
5th July 2014, 04:55 AM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 42
 
337 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
right got it working but seems i have to put presssure on screen above the digi connector when i let go it stops again
5th July 2014, 04:33 PM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 42
 
337 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
iv jus realised that i put pressure on the top right of the screen to get digitiser working but connecter is on left side so now im stumped not sure whats wrong with it
5th July 2014, 11:33 PM   |  #6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 42
 
337 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
any ideas anyone?
10th July 2014, 06:35 AM   |  #7  
Junior Member
Flag Adelaide
Thanks Meter: 2
 
23 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
It could be you got a digitizer that has issues. I got one myself once, had to put pressure on top left hand corner to get bottom left hand side to register. In the end I sent it back for a replacement, and the replacement worked fine. If you go through the other steps posted above and check all the flex cables/connectors out and you still have problems, my money is on a faulty digitizer - it does happen occasionally.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes