FORUMS

Xiaomi Releases Kernel Source Code For Mi4i

If you’ve been following the XDA News Portal lately, you might have noticed an … more

How to Listen to Beats 1 on Android Right Now

If you felt a bit left out by Apple launching their own online radio station Beats 1 … more

NVidia SHIELD TV – XDA TV Device Review

The SHIELD TV is a not an Android smartphone device. However, that doesn’t mean it … more

PSA: Having cellular connectivity or texting issues tonight?

You’re not alone…Tonight, many users are experiencing a myriad … more

[Q] adb failed

5 posts
Thanks Meter: 0
 
By bender402, Junior Member on 29th August 2014, 10:38 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi when i was tryed to getvar all coomend its says

C:\adb>fastboot getvar all
INFOversion: 0.5
INFOversion-bootloader: 1.44.0000
INFOversion-baseband: 4A.13.3231.27
INFOversion-cpld: None
INFOversion-microp: None
INFOversion-main: 1.28.401.7
INFOversion-misc: PVT SHIP S-OFF
INFOserialno:
INFOimei:
INFOmeid: 00000000000000
INFOproduct: m7_ul
INFOplatform: HBOOT-8064
INFOmodelid: PN0710000
INFOcidnum: 11111111
INFObattery-status: good
INFObattery-voltage: 3910mV
INFOpartition-layout: Generic
INFOsecurity: off
INFObuild-mode: SHIP
INFOboot-mode: FASTBOOT
INFOcommitno-bootloader: dirty-5d8b0f7651bb88c960f701ae91477674a
getvar:all FAILED (unknown status code)
finished. total time: 0.068s

why its failed can anyone help and is it important failed, because i want to flash firmware if i will try to flash firmware this FAILED will block me?

sorry for my english
 
 
29th August 2014, 10:59 PM |#2  
majmoz's Avatar
Senior Member
Flag Sonoita
Thanks Meter: 409
 
More
Quote:
Originally Posted by bender402

Hi when i was tryed to getvar all coomend its says

C:\adb>fastboot getvar all
INFOversion: 0.5
INFOversion-bootloader: 1.44.0000
INFOversion-baseband: 4A.13.3231.27
INFOversion-cpld: None
INFOversion-microp: None
INFOversion-main: 1.28.401.7
INFOversion-misc: PVT SHIP S-OFF
INFOserialno:
INFOimei:
INFOmeid: 00000000000000
INFOproduct: m7_ul
INFOplatform: HBOOT-8064
INFOmodelid: PN0710000
INFOcidnum: 11111111
INFObattery-status: good
INFObattery-voltage: 3910mV
INFOpartition-layout: Generic
INFOsecurity: off
INFObuild-mode: SHIP
INFOboot-mode: FASTBOOT
INFOcommitno-bootloader: dirty-5d8b0f7651bb88c960f701ae91477674a
getvar:all FAILED (unknown status code)
finished. total time: 0.068s

why its failed can anyone help and is it important failed, because i want to flash firmware if i will try to flash firmware this FAILED will block me?

sorry for my english

No you should be OK, I have had it fail on me but the rest of the commands work just fine. Just make sure you type the commands correctly or copy and paste them.
The Following User Says Thank You to majmoz For This Useful Post: [ View ]
30th August 2014, 01:46 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
fw failed
Quote:
Originally Posted by majmoz

No you should be OK, I have had it fail on me but the rest of the commands work just fine. Just make sure you type the commands correctly or copy and paste them.

Thanks i did flash firmware and im on 4.19.401.11 but when i try to flash 5.11.401.10 its say FAILED (remote: 51 partition update fail) so i flash 4.19.401 again its working but how can i update my firmware to 5.xx ?

i try 4.19.401 to 5.11.401 do i need to flash 5.11.1540.9 before 5.11.401 ?
30th August 2014, 02:11 AM |#4  
majmoz's Avatar
Senior Member
Flag Sonoita
Thanks Meter: 409
 
More
Quote:
Originally Posted by bender402

Thanks i did flash firmware and im on 4.19.401.11 but when i try to flash 5.11.401.10 its say FAILED (remote: 51 partition update fail) so i flash 4.19.401 again its working but how can i update my firmware to 5.xx ?

i try 4.19.401 to 5.11.401 do i need to flash 5.11.1540.9 before 5.11.401 ?

Are you just flashing firmware? Why are you flashing firmware? Do you want to update the ROM or just the firmware?
No, flashing .1540 before .401 will not help.
30th August 2014, 02:26 AM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by majmoz

Are you just flashing firmware? Why are you flashing firmware? Do you want to update the ROM or just the firmware?
No, flashing .1540 before .401 will not help.

I just want to update my firmware im usin arhd 71.1
30th August 2014, 02:33 AM |#6  
majmoz's Avatar
Senior Member
Flag Sonoita
Thanks Meter: 409
 
More
Why not run the RUU 4.19.401.11 which will put you completely stock with S-OFF. Then flash the OTA 5.11.401.10 which will have the firmware you are trying to flash. Or you could flash the 5.11.401.11 stock rom & firmware.

---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------

Quote:
Originally Posted by bender402

I just want to update my firmware im usin arhd 71.1

Where did you get the firmware?

---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------

Download the firmware from this site, it is completely stock. And check the MD5 to make sure it was not corrupted during the download.
30th August 2014, 02:38 AM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by majmoz

Why not run the RUU 4.19.401.11 which will put you completely stock with S-OFF. Then flash the OTA 5.11.401.10 which will have the firmware you are trying to flash. Or you could flash the 5.11.401.11 stock rom & firmware.

---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------

Where did you get the firmware?

---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------

Download the firmware from this site, it is completely stock. And check the MD5 to make sure it was not corrupted during the download.

i dont want stock ruu because i cant install 4.19 ruu i can only install 1.28 ruu and it doenst get update after 3.62 and i did find firmware from vomer guide
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes