FORUMS

[FTF] Sony Xperia Z Lollipop Release

Sony rolled out a Lollipop update for Xperia Z just yesterday. If you still haven’t gotten … more

Original Moto G Receives Lollipop, OTA Captured

The original Moto G was released almost two years ago. Motorola still continues to … more

Device Review: No.1 X1 Rugged Smartphone

We are almost at the end of Q2 for 2015, and we have seen most of the flagship phones for the … more

When a Friend or Family Member Asks for a Phone Recommendation, What Do You Tell Them?

The majority of us here at XDA would consider … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Not getting any signal

18th August 2014, 09:17 PM |#21  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Seanie280672

http://forum.xda-developers.com/show...68&postcount=4

Error

that is what I get. My phone is in bootloader fastboot USB
 
 
18th August 2014, 09:25 PM |#22  
Seanie280672's Avatar
Senior Member
Flag Halesowen
Thanks Meter: 669
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by finxster

Error

that is what I get. My phone is in bootloader fastboot USB

im going to point someone else here to have a look, as this one has got me very stumped, I only used that RUU a couple of days ago, problem free.
18th August 2014, 09:29 PM |#23  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Seanie280672

im going to point someone else here to have a look, as this one has got me very stumped, I only used that RUU a couple of days ago, problem free.

Alright.. this will allow me to take a break for now and you too Thank you for all your help up to now!
18th August 2014, 10:07 PM |#24  
Seanie280672's Avatar
Senior Member
Flag Halesowen
Thanks Meter: 669
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by finxster

Alright.. this will allow me to take a break for now and you too Thank you for all your help up to now!

just to update you, ive just downloaded the RUU again myself and successfully ran it, a couple of things you could try is re-download the RUU or maybe you PC is at fault.
18th August 2014, 10:10 PM |#25  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Seanie280672

just to update you, ive just downloaded the RUU again myself and successfully ran it, a couple of things you could try is re-download the RUU or maybe you PC is at fault.

I just re-downloaded the RUU from the second link hope it will work
18th August 2014, 10:22 PM |#26  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Seanie280672

just to update you, ive just downloaded the RUU again myself and successfully ran it, a couple of things you could try is re-download the RUU or maybe you PC is at fault.

It worked, no more error... Now I have to wait because it tells me that my phone is at 30% battery or less even if android shows 60%... weird... I'll wait till 100% and try again
18th August 2014, 10:34 PM |#27  
Seanie280672's Avatar
Senior Member
Flag Halesowen
Thanks Meter: 669
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by finxster

It worked, no more error... Now I have to wait because it tells me that my phone is at 30% battery or less even if android shows 60%... weird... I'll wait till 100% and try again

if you have a look at your fastboot getvar all, towards the bottom of the list it shows battery voltage, mine is currently at 70% and this is my getvar:

also see this: http://forums.androidcentral.com/gen...w-battery.html

C:\mini-sdk>fastboot getvar all
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.57.0000
(bootloader) version-baseband: 4T.28.3218.04
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 6.07.1540.1
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-OFF
(bootloader)
(bootloader)
(bootloader) meid: 00000000000000
(bootloader) product: m7_ul
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: PN0712000
(bootloader) cidnum: BS_US001
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 4058mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: off
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: dirty-6d8a0b9b
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0
all: Done!
finished. total time: 0.062s
Last edited by Seanie280672; 18th August 2014 at 10:39 PM.
19th August 2014, 01:19 AM |#28  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Seanie280672

if you have a look at your fastboot getvar all, towards the bottom of the list it shows battery voltage, mine is currently at 70% and this is my getvar:

also see this: http://forums.androidcentral.com/gen...w-battery.html

C:\mini-sdk>fastboot getvar all
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.57.0000
(bootloader) version-baseband: 4T.28.3218.04
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 6.07.1540.1
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-OFF
(bootloader)
(bootloader)
(bootloader) meid: 00000000000000
(bootloader) product: m7_ul
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: PN0712000
(bootloader) cidnum: BS_US001
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 4058mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: off
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: dirty-6d8a0b9b
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0
all: Done!
finished. total time: 0.062s


Not sure if u can see my getvar all

4304mV

Still getting low battery error
Last edited by finxster; 19th August 2014 at 02:06 AM.
19th August 2014, 01:22 AM |#29  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Seanie280672

if you have a look at your fastboot getvar all, towards the bottom of the list it shows battery voltage, mine is currently at 70% and this is my getvar:

also see this: http://forums.androidcentral.com/gen...w-battery.html

C:\mini-sdk>fastboot getvar all
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.57.0000
(bootloader) version-baseband: 4T.28.3218.04
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 6.07.1540.1
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-OFF
(bootloader)
(bootloader)
(bootloader) meid: 00000000000000
(bootloader) product: m7_ul
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: PN0712000
(bootloader) cidnum: BS_US001
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 4058mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: off
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: dirty-6d8a0b9b
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0
all: Done!
finished. total time: 0.062s

Just did a factory reset from TWRP waiting on RUU to start up and will get back
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes