Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Google Invites Selected Devs to Buy Project Tango Development Kit

Just about a month ago, the curious Project Tango development kit was … more

Micromax Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[SOLVED] HTC M7 Bricked, Stuck in bootloader (?)

OP R3dn0l

17th August 2014, 10:10 AM   |  #11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by nateboi81

Why dont you adb push the file to your phone in recovery

Because that doesnt work as i said..

I have just wiped some stuff trough TWRP Advanced wipe. I can mount /data now again but cant get in the sd card trough pc unfortunately.


Pushing the rom again trough adb.

Could it be a corrupted zip ?
17th August 2014, 10:16 AM   |  #12  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
FINALLY ITS INSTALLING!

Guess formatting data was doing the trick ! But didn't read that anywhere tho
17th August 2014, 11:22 AM   |  #13  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Ok got it working again, thanks all

Sent from my HTC One using XDA Free mobile app
17th August 2014, 01:12 PM   |  #14  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Flag Beirut
Thanks Meter: 3,108
 
6,254 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by R3dn0l

FINALLY ITS INSTALLING!

Guess formatting data was doing the trick ! But didn't read that anywhere tho

It's mentioned in the FAQ thread i linked under: "D) Recovery showing 'unable to mount /data' or 'internal storage'"



Quote:
Originally Posted by R3dn0l

Ok got it working again, thanks all

Sent from my HTC One using XDA Free mobile app

if all is good now, can you also edit main thread title to include [SOLVED], thanks
edit the first post -> at the bottom of the edit window, click Go Advanced, and then you can edit main title
17th August 2014, 01:31 PM   |  #15  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Didn't know it wouldn't till I tried to wipe everything



Sent from my HTC One using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes