Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,095 Members 40,769 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] htc one screen problem

Tip us?
 
jaspon12
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: May 2011
Default [Q] htc one screen problem

so im having this problem with my htc one where there is bands of areas that is inaccessible on the screen. it started off as 1 band on the screen where i cannot use. if i try to drag on the band it zooms the screen in or out depending on where i drag up or down like a double press hold. i have 3 bands on the screen and it is pretty much unusable when i need to use those areas.

ive tried to wipe everything and format but the problem keeps coming back and its really starting to irritate me.

using arhd 71.1

if any1 has a method of fixing this please do shed some light.

thanks
 
jaspon12
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: May 2011
Default 3778

bump

can any1 help?
 
SBColasito
Old
#3  
Member
Thanks Meter 16
Posts: 38
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by jaspon12 View Post
bump

can any1 help?
Can you post a screenshot?

Device: HTC One 801s 32GB M7_UL (Unlocked + Rooted + S-Off + SuperCID)
Firmware: 5.11.401.10
HBoot: 1.57 No red text warning
Radio: 4T.27.3218.14
Recovery: TWRP 2.6.3.3
ROM: ARHD 71.1
Kernel: ElementalX 14.11 (CPU: 1566 MHz, GPU: 400 MHz)

Click if I helped you in any way
 
jaspon12
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: May 2011
Default pic

Quote:
Originally Posted by SBColasito View Post
Can you post a screenshot?
drawing in straight lines up and down screen. the blank area is where the screen is unresponsive. can see 3 different bands of inaccessible screen area on the phone. drawing directly on those lines will zoom the page up and down
i62.tinypic.com/j11zld.png
 
jaspon12
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: May 2011
bump
 
jaspon12
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: May 2011
is any1 able to identify this problem and potential ways of fixing? its become extremely irritating to use
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes