Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,810,466 Members 50,621 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Restore to Stock - S-ON

Tip us?
 
Basttrax
Old
#1  
Basttrax's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 39
Join Date: Dec 2011
Default [Q] Restore to Stock - S-ON

Hey all,

I'm trying to get my phone back to my carrier's stock but I'm running into some issues.

I can't use a RUU because I have one of the "Whelp" non-s-off phones. Most guides on here as well require you to have s-off to do.

Any idea's on how to bring a S-ON'd phone back to stock?

Thanks,

Basttrax
 
clsA
Old
#2  
clsA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 979
Posts: 3,661
Join Date: Aug 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Basttrax View Post
Hey all,

I'm trying to get my phone back to my carrier's stock but I'm running into some issues.

I can't use a RUU because I have one of the "Whelp" non-s-off phones. Most guides on here as well require you to have s-off to do.

Any idea's on how to bring a S-ON'd phone back to stock?

Thanks,

Basttrax
you can still use a RUU if it's the same version of your current software or newer
HTC One 32 GB AT&T

 
Basttrax
Old
#3  
Basttrax's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 39
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by clsA View Post
you can still use a RUU if it's the same version of your current software or newer
I'm getting to the point with the RUU that the screen goes to the black HTC screen. Then I get a "HTC_Fastboot.exe has crashed" error.
 
clsA
Old
#4  
clsA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 979
Posts: 3,661
Join Date: Aug 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Basttrax View Post
I'm getting to the point with the RUU that the screen goes to the black HTC screen. Then I get a "HTC_Fastboot.exe has crashed" error.
yeah sorry if your on the 4.x.xx.x software your going to need an older RUU and S-off. The 4.x.xx RUU have had this problem for many users and I have never seen a fix /workaround
HTC One 32 GB AT&T

 
Basttrax
Old
#5  
Basttrax's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 39
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by clsA View Post
yeah sorry if your on the 4.x.xx.x software your going to need an older RUU and S-off. The 4.x.xx RUU have had this problem for many users and I have never seen a fix /workaround
Unfortunately I have one of the HTC One's that you can't s-off
 
clsA
Old
#6  
clsA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 979
Posts: 3,661
Join Date: Aug 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Basttrax View Post
Unfortunately I have one of the HTC One's that you can't s-off
whats your fastboot getvar all
can you do a Guru Reset ?
HTC One 32 GB AT&T

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Real-World Battery Saving Tips for Android – XDA Developer TV

You need Real-World Battery Saving Tips for your Android device. Our … more

Android L Will Have Data Encryption Turned On by Default

Android L, once it is eventually released, will featuredata encryption turned on by … more

Lock Apps and Functions Easily with Droid Protector

Access and security are some of the key issues facingmobile technology. Whether … more

ARChon Lets You Run Android Apps in Google Chrome Browser

Not too long ago, Google added the ability torun select Android applications on … more