Post Reply

[Q] HTC Sensation USB Connection not working ....Please Help.

29th August 2014, 08:21 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Please need help....!!!!
I accidentally formatted my internal storage , cache ,
data, system and everything.by format all partition except sd card in 4ext recovery.after then I cannot able to mount the USB and not even fastbootusb ,as it is saying waiting for device. The phone is running fine besides the lack of usb access in any way. Charging works fine.
USB lead charges phone without issue, however on
connecting to ANY PC makes no attempt to make a
connection for Mass Storage, Tethering, HTC Sync or
any other service.
I'm using viperS 1.6.3 Rom ICS 4.0.4
Last edited by faisal459459; 29th August 2014 at 08:26 PM.
29th August 2014, 10:48 PM   |  #2  
rzr86's Avatar
Senior Member
Flag Nafpaktos
Thanks Meter: 2,080
 
6,999 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by faisal459459

Please need help....!!!!
I accidentally formatted my internal storage , cache ,
data, system and everything.by format all partition except sd card in 4ext recovery.after then I cannot able to mount the USB and not even fastbootusb ,as it is saying waiting for device. The phone is running fine besides the lack of usb access in any way. Charging works fine.
USB lead charges phone without issue, however on
connecting to ANY PC makes no attempt to make a
connection for Mass Storage, Tethering, HTC Sync or
any other service.
I'm using viperS 1.6.3 Rom ICS 4.0.4

do you have vipers installed now?
if yes enable usb debugging mode from settings
The Following User Says Thank You to rzr86 For This Useful Post: [ View ]
30th August 2014, 05:15 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Thumbs down Still Not working ...
Quote:
Originally Posted by rzr86

do you have vipers installed now?
if yes enable usb debugging mode from settings


Thanks for Reply.
Dear i have tried this "enable usb debugging mode"
but still not working .
Any other suggestion pleas.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes