FORUMS

Google No Longer Sending Calendar SMS Notifications

In a not entirely surprising move, Google announced that it’s putting an … more

Enable Multi-Window Mode on M Developer Preview

What was not mentioned in yeterday’s keynote was Android M’s multi-window … more

I/O Summary: Google Cardboard Virtual Reality

One year ago, Google introduced cardboard. Amazingly enough, that was all it took to fire … more

Android M Preview Images – XDA TV

Android M preview images are available. That and much more news is covered by Jordan when he … more

[Q] Htc Sensation Xe showin 1.2 After ICS updat

Thanks Meter: 0
 
By MarlonB34, Junior Member on 24th August 2014, 08:13 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi Guys Help.

Bought a HTC Sensation recently at the unboxing everything was cool gingerbread stock, 1.5 ghz processor, beats adio. However after i took the first updat of ICS the processor now showing 1.2ghz. Whats wrong with that and how do i get it back to 1.5ghz? Everything els works fine tho
 
 
25th August 2014, 09:08 AM |#2  
heavy_metal_man's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 761
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by MarlonB34

Hi Guys Help.

Bought a HTC Sensation recently at the unboxing everything was cool gingerbread stock, 1.5 ghz processor, beats adio. However after i took the first updat of ICS the processor now showing 1.2ghz. Whats wrong with that and how do i get it back to 1.5ghz? Everything els works fine tho

In setting does your phone still say its a sensation XE? Have your tried updating to the latest update?

Sent from my Desire S using Tapatalk
25th August 2014, 10:50 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Yes
Yes it still says HTC Sensation XE just about everywhere even when i send something via bluetooth. Its just the peocessor saying 1.2 now instead of 1.5 as before. the last update was downloade but kept saying verifying. Got impatient and cleared it. Just want to know how do i get it clocking 1.5 again videos and pictures looks really cool and works smooth though.
25th August 2014, 12:28 PM |#4  
rzr86's Avatar
Senior Member
Flag Nafpaktos
Thanks Meter: 2,331
 
More
Quote:
Originally Posted by MarlonB34

Yes it still says HTC Sensation XE just about everywhere even when i send something via bluetooth. Its just the peocessor saying 1.2 now instead of 1.5 as before. the last update was downloade but kept saying verifying. Got impatient and cleared it. Just want to know how do i get it clocking 1.5 again videos and pictures looks really cool and works smooth though.

many faced that thing after ics officially released for XE
use a ruu.exe
see this thread
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1672425
25th August 2014, 01:08 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
WoW
Wow! Thats seems a lot. Not too keen on the part about the possibility of bricking the phone. Im not really that nifty on computer stuff

Is there any other way? Thanks though.
25th August 2014, 01:29 PM |#6  
rzr86's Avatar
Senior Member
Flag Nafpaktos
Thanks Meter: 2,331
 
More
Quote:
Originally Posted by MarlonB34

Wow! Thats seems a lot. Not too keen on the part about the possibility of bricking the phone. Im not really that nifty on computer stuff

Is there any other way? Thanks though.

since you are completely stock unfortunately no

but you can try antutu benchmark app
run it and see after the test what cpufreq will display
25th August 2014, 01:56 PM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
HTC Sensation XE
Ok i will try your second optio. Im also going to ask my friend to run the first. I will let you know the results.

Thanks
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes