FORUMS

Floating Apps with Rovers – XDA App Review

There are a lot of great launchers to help customize your phone. Some Launchers allow … more

What Features Do You Look for in a Gallery App?

With so many different options to choose from, finding the right Gallery app may be a … more

Google Photos ‘Unlimited’ Storage Reportedly Being Capped

When Google Photos was announced, many of us thought very highly … more

Sprint Moves to Lift Video Streaming Limit for All-In

Yesterday, Sprint announced a new unlimited scheme that offered customers an … more

[Q] Htc Sensation Xe showin 1.2 After ICS updat

7 posts
Thanks Meter: 0
 
By MarlonB34, Junior Member on 24th August 2014, 08:13 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi Guys Help.

Bought a HTC Sensation recently at the unboxing everything was cool gingerbread stock, 1.5 ghz processor, beats adio. However after i took the first updat of ICS the processor now showing 1.2ghz. Whats wrong with that and how do i get it back to 1.5ghz? Everything els works fine tho
 
 
25th August 2014, 09:08 AM |#2  
heavy_metal_man's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 764
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by MarlonB34

Hi Guys Help.

Bought a HTC Sensation recently at the unboxing everything was cool gingerbread stock, 1.5 ghz processor, beats adio. However after i took the first updat of ICS the processor now showing 1.2ghz. Whats wrong with that and how do i get it back to 1.5ghz? Everything els works fine tho

In setting does your phone still say its a sensation XE? Have your tried updating to the latest update?

Sent from my Desire S using Tapatalk
25th August 2014, 10:50 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Yes
Yes it still says HTC Sensation XE just about everywhere even when i send something via bluetooth. Its just the peocessor saying 1.2 now instead of 1.5 as before. the last update was downloade but kept saying verifying. Got impatient and cleared it. Just want to know how do i get it clocking 1.5 again videos and pictures looks really cool and works smooth though.
25th August 2014, 12:28 PM |#4  
rzr86's Avatar
Senior Member
Flag Nafpaktos
Thanks Meter: 2,335
 
More
Quote:
Originally Posted by MarlonB34

Yes it still says HTC Sensation XE just about everywhere even when i send something via bluetooth. Its just the peocessor saying 1.2 now instead of 1.5 as before. the last update was downloade but kept saying verifying. Got impatient and cleared it. Just want to know how do i get it clocking 1.5 again videos and pictures looks really cool and works smooth though.

many faced that thing after ics officially released for XE
use a ruu.exe
see this thread
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1672425
25th August 2014, 01:08 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
WoW
Wow! Thats seems a lot. Not too keen on the part about the possibility of bricking the phone. Im not really that nifty on computer stuff

Is there any other way? Thanks though.
25th August 2014, 01:29 PM |#6  
rzr86's Avatar
Senior Member
Flag Nafpaktos
Thanks Meter: 2,335
 
More
Quote:
Originally Posted by MarlonB34

Wow! Thats seems a lot. Not too keen on the part about the possibility of bricking the phone. Im not really that nifty on computer stuff

Is there any other way? Thanks though.

since you are completely stock unfortunately no

but you can try antutu benchmark app
run it and see after the test what cpufreq will display
25th August 2014, 01:56 PM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
HTC Sensation XE
Ok i will try your second optio. Im also going to ask my friend to run the first. I will let you know the results.

Thanks
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes