Micromax Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] HTC Z710e bricked?

OP ford_junior28

28th August 2014, 10:13 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Limassol
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Hey guys today I got a htc z710e and I wanted to root it and add custom rom.After installing the custom rom (4.4) I tried to boot it but its stuck on htc screen,even though I can access recovery menu,so is it bricked? can I fix it? Please help im noob with Android ;p
28th August 2014, 10:21 PM   |  #2  
rzr86's Avatar
Senior Member
Flag Nafpaktos
Thanks Meter: 2,194
 
7,268 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by ford_junior28

Hey guys today I got a htc z710e and I wanted to root it and add custom rom.After installing the custom rom (4.4) I tried to boot it but its stuck on htc screen,even though I can access recovery menu,so is it bricked? can I fix it? Please help im noob with Android ;p

what recovery do you have?
are you on S-ON or on S-OFF?
28th August 2014, 10:28 PM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Limassol
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
9885
The menu says
***UNLOCKED***
PYRAMID PVT SHIP S-ON RL
HBOOT-1.27.0000
eMMC-boot
Jan 13 2012,17:33:34
With recovery Clockworkmod Recovery v5.0.2.0
28th August 2014, 10:29 PM   |  #4  
rzr86's Avatar
Senior Member
Flag Nafpaktos
Thanks Meter: 2,194
 
7,268 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by ford_junior28

The menu says
***UNLOCKED***
PYRAMID PVT SHIP S-ON RL
HBOOT-1.27.0000
eMMC-boot
Jan 13 2012,17:33:34
With recovery Clockworkmod Recovery v5.0.2.0

flash the boot.img of the rom via fastboot command
the command is fastboot flash boot boot.img
28th August 2014, 10:38 PM   |  #5  
OP Junior Member
Flag Limassol
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Windows\System32>fastboot flash boot boot.img
'fastboot' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

C:\Windows\System32>



What did I do wrong?
28th August 2014, 11:24 PM   |  #6  
rzr86's Avatar
Senior Member
Flag Nafpaktos
Thanks Meter: 2,194
 
7,268 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by ford_junior28

Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Windows\System32>fastboot flash boot boot.img
'fastboot' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

C:\Windows\System32>



What did I do wrong?

do it in that way

put the boot.img in your adb/fastboot folder and open from that folder the cmd window
type then only the command

don't forget to select fastboot from bootloader
29th August 2014, 06:49 AM   |  #7  
OP Junior Member
Flag Limassol
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by rzr86

flash the boot.img of the rom via fastboot command
the command is fastboot flash boot boot.img

Excuse me but i got a few questions
1.to Enter fastboot mode do i need while powering up the phone press vol down button so i get in the menu and just press fastboot?
2.Where should i place,the adb folder?
3.Opening cmd from,that folder,you mean to make a shortcut for commamd prompt in that folder?
4. Είσαι Έλληνας;
29th August 2014, 11:33 AM   |  #8  
rzr86's Avatar
Senior Member
Flag Nafpaktos
Thanks Meter: 2,194
 
7,268 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by ford_junior28

Excuse me but i got a few questions
1.to Enter fastboot mode do i need while powering up the phone press vol down button so i get in the menu and just press fastboot?
2.Where should i place,the adb folder?
3.Opening cmd from,that folder,you mean to make a shortcut for commamd prompt in that folder?
4. Είσαι Έλληνας;

1)yes so in your hboot screen shows fastboot usb when you are connecting it to the pc not just fastboot
2)not the adb folder,place the boot.img in that folder
3)i mean in your pc you have a folder with adb,fastboot and some other files
open that folder then press shift + right click
you will see an option open a command window here
then type the fastboot command
for more info read the extra 1 step from this guide
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1631861 (Extra 1: Flashing "boot.img")
4)ειμαι ελληνας
The Following 2 Users Say Thank You to rzr86 For This Useful Post: [ View ]
29th August 2014, 11:50 AM   |  #9  
OP Junior Member
Flag Limassol
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by rzr86

1)yes so in your hboot screen shows fastboot usb when you are connecting it to the pc not just fastboot
2)not the adb folder,place the boot.img in that folder
3)i mean in your pc you have a folder with adb,fastboot and some other files
open that folder then press shift + right click
you will see an option open a command window here
then type the fastboot command
for more info read the extra 1 step from this guide
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1631861 (Extra 1: Flashing "boot.img")
4)ειμαι ελληνας

My phone is booting,thanks a lot bro!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes