5,815,061 Members 37,681 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Viber Problem

Tip us?
 
4everwfs
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 42
Join Date: Jan 2014
Location: Athens
Default [Q] Viber Problem

Hello my friends i have Wildfire S CM10.1 CWM v5.0.2.8 without GAPPS flashed and i download from a site the original VIBER apk.I install it to my phone.It work perfect it send me the code etc. but when i get in to the app it can't read my contacts so i can't see who of my friends has viber or even chat.what should i do?is there any solution?I think that i have to install GAPPS because when i get in the settings and i press to import an account in other apps (shazam,yahoo,etc.) it just take me to the page i was before without any message or crash...

THANKS for everyone who help me

sorry for bad English :/
 
cortezthekiller
Old
(Last edited by cortezthekiller; 6th September 2014 at 07:28 AM.)
#2  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 14
Join Date: Aug 2014
Quote:
Originally Posted by 4everwfs View Post
Hello my friends i have Wildfire S CM10.1 CWM v5.0.2.8 without GAPPS flashed and i download from a site the original VIBER apk.I install it to my phone.It work perfect it send me the code etc. but when i get in to the app it can't read my contacts so i can't see who of my friends has viber or even chat.what should i do?is there any solution?I think that i have to install GAPPS because when i get in the settings and i press to import an account in other apps (shazam,yahoo,etc.) it just take me to the page i was before without any message or crash...

THANKS for everyone who help me

sorry for bad English :/
I am not sure but, I doubt its got anything to do with gapps. You should check the "sync option" under both your device settings and viber settings.
 
4everwfs
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 42
Join Date: Jan 2014
Location: Athens
Quote:
Originally Posted by cortezthekiller View Post
I am not sure but, I doubt its got anything to do with gapps. You should check the "sync option" under both your device settings and viber settings.
ok i'll check it and i will tell you!
 
4everwfs
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 42
Join Date: Jan 2014
Location: Athens
Quote:
Originally Posted by cortezthekiller View Post
I am not sure but, I doubt its got anything to do with gapps. You should check the "sync option" under both your device settings and viber settings.
still nothing my friend it can't sync my contacts! :/
 
cortezthekiller
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 14
Join Date: Aug 2014
Can you post the viber apk you are using and link to the ROM you are running ?
 
4everwfs
Old
#6  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 42
Join Date: Jan 2014
Location: Athens
Quote:
Originally Posted by cortezthekiller View Post
Can you post the viber apk you are using and link to the ROM you are running ?
CM-10.1-Release-Candidate-v3.0-[OWLPROJECT]

http://www.appsapk.com/viber-free-calls-messages/


I can't remember the link of ROM but thats the whole name of it!
 
cortezthekiller
Old
(Last edited by cortezthekiller; 8th September 2014 at 10:32 AM.)
#7  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 14
Join Date: Aug 2014
According to Viber, "Some Android devices require that your contacts are synced to your Google account before being able to sync them to Viber". Also, they say its a known issue and they are working on resolving it in future versions. Untill then my friend, you would need gapps.

You can check the Viber Documentation here, http://support.viber.com/customer/po...s#.VA1nQvmSwlU

** flashing gapps and adding a google account did resolve the syncing issue.**
The Following User Says Thank You to cortezthekiller For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
4everwfs
Old
#8  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 42
Join Date: Jan 2014
Location: Athens
Quote:
Originally Posted by cortezthekiller View Post
According to Viber, "Some Android devices require that your contacts are synced to your Google account before being able to sync them to Viber". Also, they say its a known issue and they are working on resolving it in future versions. Untill then my friend, you would need gapps.

You can check the Viber Documentation here, http://support.viber.com/customer/po...s#.VA1nQvmSwlU

** flashing gapps and adding a google account did resolve the syncing issue.**
Thanks a lot my friend i hope they find a solution or make a patch file to work :/

Tags
viber can't read contacts, wildfire s viber problem
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Change the Style of Your Notifications with HeadsUp

Head Up notifications is one of these upcoming features that Android developers hid deep … more

Google Play Store to Show Price Ranges for In-App Purchases

Google recently announced a change to Google Play Store policy that requires … more

XDA Xposed Tuesday: How to Shut Up Your Phone – XDA Developer TV

So many different applications want to send us notifications that … more

Add Some Power to First Generation Snapdragon CPUs

Some older devices still remain very popular. Phones like theHTC Desire, Sony Ericsson … more