Samsung Unpacked Coverage: All About the S6

more

Samsung Galaxy S6 Cameras

more

The Battery Behind the Samsung S6 and S6 Edge

more

Samsung S6 and S6 Edge Performance

more
Post Reply

Help.

OP ilarion1

8th August 2014, 11:16 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Skopje
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
More
I've got HTC Wildfire Buzz for a long while, so I want to update sense to a newer one but it doesn't let me replace the apk in /system/app.
Specs are the regular ones on Wildfire Buzz
9th August 2014, 04:57 PM   |  #2  
digijedi007's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
116 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Just replacing an apk won't work
Quote:
Originally Posted by ilarion1

I've got HTC Wildfire Buzz for a long while, so I want to update sense to a newer one but it doesn't let me replace the apk in /system/app.
Specs are the regular ones on Wildfire Buzz

You will need to follow these instructions
firstly you will need to root your buzz and set it as s-off
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1145035
but skip the rom step since you still want sense ui
then use this
http://www.filefactory.com/file/b4ba...191_signed.exe
hope that helps
Last edited by digijedi007; 9th August 2014 at 08:00 PM.
9th August 2014, 07:54 PM   |  #3  
heavy_metal_man's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 750
 
2,683 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ilarion1

I've got HTC Wildfire Buzz for a long while, so I want to update sense to a newer one but it doesn't let me replace the apk in /system/app.
Specs are the regular ones on Wildfire Buzz

If you want to update sense you need either an official update or a custom ROM for your device. You can't upgrade it by one app, and if your device is s-on then you cannot write any apps to the system/app folder. Read through the guides here in the general section to get an idea of what upgrading entails

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
10th August 2014, 03:16 PM   |  #4  
OP Junior Member
Flag Skopje
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
More
Alright i updated my buzz to 4.0.1 and its fine.
10th August 2014, 03:27 PM   |  #5  
digijedi007's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
116 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Are you using cynogenmod?
11th August 2014, 12:10 PM   |  #6  
OP Junior Member
Flag Skopje
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
More
Quote:
Originally Posted by digijedi007

Are you using cynogenmod?

No. It's AOPK.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes