Post Reply

Fastboot doesn't "find" Kindle Fire 2 in Fastboot mode (Drivers installed OK)

OP theplagueisback

30th June 2014, 07:26 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
71 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Hi, I restarted my Kindle Fire 2 in fast boot mode and installed the drivers on Windows successfully under the Device Manager however when I run "fastboot devices" nothing is displayed, what could be the problem?
Thanks
1st July 2014, 12:36 PM   |  #2  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
71 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
A screenshot:

Screenshot
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	fastboot.jpg
Views:	0
Size:	88.1 KB
ID:	2826993  
1st July 2014, 04:08 PM   |  #3  
stunts513's Avatar
Recognized Contributor
Flag New Braunfels, TX
Thanks Meter: 609
 
2,218 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by theplagueisback

A screenshot:

Screenshot

its because the vendor id is non standard, try
Code:
fastboot -i 0x1949 devices
as long as it has the "-i 0x1949" preceding the next bits it should work.
1st July 2014, 04:14 PM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
71 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by stunts513

its because the vendor id is non standard, try

Code:
fastboot -i 0x1949 devices
as long as it has the "-i 0x1949" preceding the next bits it should work.

Thanks man, I was told that I need to follow the instructions from the thread bellow to update my TWRP:

http://forum.xda-developers.com/show...php?p=36751828
7th September 2014, 10:13 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Thumbs up fastboot driver
Where did you get a fastboot driver, i have tried so many but all i get is [Otter2-Prod-04] in dev mngr
Attached Images
File Type: jpg Capture-kindle-dev.JPG - [Click for QR Code] (14.2 KB, 6 views)
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes