Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Lost root with update

OP lsj1978

1st July 2014, 08:42 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
First let me say thank you to all of the developers on here who work so hard to help everyone, and give us resources to get the most out of our devices. I've been lurking on this forum for a while, and it's enabled me to root my last two Kindles, and two smartphones over the last couple of years.

I had to finally register because I need some help with my Kindle Fire HDX 8.9". Like many recently, I was able to root my device with towelroot, I installed rootchecker (which confirmed root) and SuperSU, as well as the Google Play Store. So all was great, but when I went to run the toolkit so I could block OTA updates that's where I couldn't succeed. Whenever I tried to disable updates or check root status it just kept giving errors and saying device not found, and asking me to please allow root to my device.

I made sure ADB was enabled, but I still couldn't get the toolkit to do anything. So, I lost root today because of the latest kindle update. What am I doing wrong that's not allowing the toolkit to disable updates?
1st July 2014, 09:20 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
131 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
i faced same issue of device not found while using toolkit

here follow this

https://developer.amazon.com/appsand...et-for-testing
The Following 2 Users Say Thank You to blade22 For This Useful Post: [ View ]
2nd July 2014, 05:16 PM   |  #3  
Junior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 2
 
12 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Try rerooting
Try rerooting your device with the tool and then try again to disable updates. This might work. What version are you on now?
The Following User Says Thank You to Yourteeth For This Useful Post: [ View ]
5th July 2014, 08:33 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by blade22

i faced same issue of device not found while using toolkit

here follow this

Just what I needed, thanks!!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes