FORUMS

What Features Do You Look for in a Gallery App?

With so many different options to choose from, finding the right Gallery app may be a … more

Google Photos ‘Unlimited’ Storage Reportedly Being Capped

When Google Photos was announced, many of us thought very highly … more

Sprint Moves to Lift Video Streaming Limit for All-In

Yesterday, Sprint announced a new unlimited scheme that offered customers an … more

Xiaomi Releases Kernel Source Code For Mi4i

If you’ve been following the XDA News Portal lately, you might have noticed an … more

root 100% k900

16 posts
Thanks Meter: 0
 
By miladfergie, Junior Member on 28th March 2014, 08:17 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
for root k900 u can download vroot and very esay root your phone

http://soft.mgyun.com/files/products...5821_Setup.exe

just enable usb dubbling
 
 
31st March 2014, 06:31 AM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
will this erase everything?
2nd April 2014, 11:16 AM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Phone
]it works very well but I have root in Chinese can someone help me to translate? thank you?
6th October 2014, 01:34 PM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Does not work for me ;(
6th October 2014, 04:39 PM |#5  
X0LARIUM's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 68
 
More
YOu can use Cydia Impactor. Roots in less than 5 seconds. Without doing anything.
24th October 2014, 05:27 PM |#6  
Junior Member
Flag nizhniy
Thanks Meter: 1
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by X0LARIUM

YOu can use Cydia Impactor. Roots in less than 5 seconds. Without doing anything.

thx man! very easy way for root with ''Cydia Impactor''.
The Following User Says Thank You to 30rasheed For This Useful Post: [ View ]
24th October 2014, 05:35 PM |#7  
X0LARIUM's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 68
 
More
root 100% k900
Quote:
Originally Posted by 30rasheed

thx man! very easy way for root with ''Cydia Impactor''.


No problem mate...also, we don't need Superuser. Wonder what kind of code these masterminds write.


Sent from iCeborg's iPad.
24th October 2014, 08:34 PM |#8  
Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 54
 
More
Quote:
Originally Posted by X0LARIUM

No problem mate...also, we don't need Superuser. Wonder what kind of code these masterminds write.


Sent from iCeborg's iPad.

Always install the superuser app for security reasons...what u have right now is unrestricted access for the apps to use the SU which might harm your device.
29th October 2014, 10:01 AM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Is it worsing?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes